Headlines

Comments

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Νέος προπονητής  για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 ,στη Θράκη  Φερών ο Γιάννης Αναστασιάδης .
Έδωσαν τα χέρια διοίκηση και ο προπονητής  των επιτυχιών ,νταμπλ με την ΑΕ Διδυμοτείχου 2016-17  και άνοδο στη Γ εθνική εθνική ,καθώς θα προσπαθήσει να διατηρήσει σε ψηλά επίπεδα την ομάδα των Φερών.
Ο Σάκης Ζησίδης είχε αναλάβει  ως προσωρινή  λύση την τεχνική ηγεσία ,μετά την παραίτηση του Τάκη Λαμπίδη  , καθώς οδήγησε την ομάδα στο τελικό του κυπέλλου Έβρου και την  κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στην ιστορία της Θράκης Φερών , κέρδισε στο γήπεδο του Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής" με 1-0 τον Ορέστη Ορεστιάδας .

Η ανακοίνωση της Θράκης:
 «Μια καινούργια συνεργασία ξεκινάει για την ΘΡΑΚΗ τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μια συνεργασία με έναν άνθρωπο που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδος για 2 χρόνια και ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της από την θέση του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ τον Γιάννη Αναστασιάδη. Έναν πολύπειρο προπονητή με σημαντικές επιτυχίες στους πάγκους πάρα πολλών ομάδων. Του ευχόμαστε πάνω απ’όλα υγεία και θεωρούμε σίγουρο πως η ΘΡΑΚΗ με αυτόν στο τιμόνι, θα είναι και τη νέα χρονιά στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν».


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by