ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ- ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ 2-0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής πέτυχε  ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικρατώντας  με 2-0 του ΠΑΟΚ Κοσμίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
Η πρώτη καλή φάση στα πρώτα λεπτά ήταν για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, όταν ο Μαυράκης  σε αντεπίθεση  βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρο του Εθνικού Αρβανίτη αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει !!

Στο 15΄ ο ΠΑΟ Κοσμίου  έμεινε με 10 παίκτες καθώς  αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δημοσθένους για χτύπημα εκτός φάσης στον Γκαϊδατζή.
 Ο Κώστας Λίτσιος  με υπέροχο σε εκτέλεση φάουλ στο 17΄  έβαλε μπροστά τον Εθνικό  Αλεξανδρούπολης  1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρακασίδης στο 83΄ το 2-0 , ο Βουλγαρίδης στο 93΄ είχε την ευκαιρία να μειώσει για τον ΠΑΟ Κοσμίου  με  πέναλτι που το κέρδισε ο ίδιος , το εκτέλεσε  ο ίδιος αλλά έστειλε την ,μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρβανίτη.       



ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Παπαράδης): Αρβανίτης, Πεταλωτής, Μαλτέζος (88′ Κολονέρος), Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (75′ Τσαχιρίδης), Γκαβανόζης, Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης (65′ Λυμπέρης), Σιδηρόπουλος Σ. (89′ Καρακασίδης).

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος (63′ Τζατζανάς), Τριάντος, Δημοσθένους, Ζαγγουλός, Πλασταράς, Στοΐνοβιτς (70′ Ζαχτσόγλου), Χατζητολούσης, Μαυράκης (80′ Βουλγαρίδης), Κυριακόπουλος, Ρουμπιές (46′ Κρασιούνας).














Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια