ΣΙΩΠΗΣ : Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

Σιώπης: «Δεν βγήκαμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο»
Για την... βαριά ήττα που γνώρισε ο Άρης από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανώλης Σιώπης, με τον 24χρονο μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων πως πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
«Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την κατοχή που θέλαμε και βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε καθόλου. Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό, παρόλα αυτά κοιτάμε μπροστά, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη», είπε αρχικά.
Για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ: «Όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ, πρέπει να ρισκάρεις. Παίξαμε ανοιχτά και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε. Γενικά ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο».
Για το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται με το ίδιο στιλ παιχνιδιού απέναντι σε όλες τις ομάδες: «Εμάς αυτό είναι το στιλ μας και αυτό θέλει ο προπονητής να κάνουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί όπως προείπα η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη».
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια