ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άτομα κάθε ηλικίας υποδέχτηκαν στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων την Ολυμπιονίκη Φένια Τζέλη Στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο ύψος του Δημαρχείου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή.

 Μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας για να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν την Τρικαλινή Φένια Τζέλη, αθλήτρια του Ταε Κβο Ντο, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας έχοντας στους ώμους της την Γαλανόλευκη και στο στήθος κρεμασμένο το Ολυμπιακό Μετάλλιο, η Τρικαλινή Αθλήτρια με καταγωγή από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, έφτανε στο Δημαρχείο της πόλης.
Εκεί την περίμεναν οι αρχές της πόλης και του νομού, να την συγχαρούν και να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους. Πανηγυρισμοί, ιαχές, χειροκροτήματα σκιαγραφούσαν το τοπίο, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική υποδεχόταν την αθλήτρια με χαρμόσυνα εμβατήρια.
 Την Ολυμπιονίκη υποδέχτηκε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, απευθύνοντας τις ευχές. Αθλήτρια και κόσμος μετέβησαν λίγο αργότερα στο Δημαρχείο, όπου σε μια άκρως πανηγυρική και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα ο Δήμος βράβευσε το «Χάλκινο» κορίτσι του ΣΟΑΤ. Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο κ. Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άκης Αναστασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσίγκας, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κα Βάσω Κάκλα, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου, και οι δύο προπονητές του ΣΟΑΤ κ.κ. Νίκος Παϊταρίδης και Βασίλης Βαργιάμης, οι οποίοι μίλησαν για τον άθλο της Τρικαλινής αθλήτριας Φένια Τσέλη, που κατέκτησε την κορυφή, κάνοντας υπερήφανα όλα τα Τρίκαλα και γενικότερα όλη την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό. Φανερά συγκινημένος και πρόεδρος του ΣΟΑΤ κ. Γιάννης Αναγνώστου που δεν έκρυβε τη χαρά του, για την επιτυχημένη προσπάθεια της αθλήτριας του Συλλόγου. Συναισθήματα χαρμολύπης για τους γονείς και για την αδελφή της Φένιας που βρισκόταν στην τελετή. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης στα μάτια καμάρωναν το βλαστάρι τους, που ανέβηκε σε ένα από τα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου, κάνοντας υπερήφανα τα Τρίκαλα και την Ελλάδα μας.
περισσότερα στο   krinitrikalon.gr


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια