ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΟΥΒΑΡΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ


Τα εύσημα στην τριπλέτα Σουβαρά -Ουζουνίδη-Σταφυλά απηύθυνε η διοίκηση του ΑΟ Ιπποκράτη για το Κυριακάτικο παιχνίδι(ΑΕΚ Έβρου-ΑΟ Ιπποκράτης 0-2), που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ".

    

Η ανακοίνωση  ΑΟ Ιπποκράτης
Το Δ.Σ του Α.Ο Ιπποκράτης απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στην διαιτησία των.κ.Σουβαρά-Ουζουνίδη-Σταφυλά στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ.
Θεωρώντας υποχρέωση μας να υπογραμμίζουμε και να επαινούμε τους διαιτητές μας οι οποίοι από άποψη προσπάθειας - ετοιμότητος και φυσικής κατάστασης βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.
Δικαιολογούμε πιστεύουμε όλοι μας το ανθρώπινο λάθος,δεν ήμασταν ούτε και θα είμαστε στο μέλλον προκατειλημμένοι με κάποιον διαιτητή ή επόπτη που μπαίνει στο γήπεδο για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο του που κάποιες φορές μπορεί να κριθεί από μια λεπτομέρεια.
Οι λεπτομέρειες όμως στη διαιτησία είναι αυτές που ξεχωρίζουν τον μέτριο από τον καλό και τον καλό από τον άριστο διαιτητή .
Ευχόμαστε πραγματικά καλές διαιτησίες για όλες τις ομάδες και την μέγιστη βελτίωση του κάθε διαιτητή.
Ο καθένας μας ας πράξει το καλύτερο από το μετερίζι στο οποίο αγωνίζεται και όλα θα γίνουν καλύτερα και αποτελεσματικότερα...!!!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια