Headlines

Comments

ΤΡΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Ο Έβρος Σουφλίου ανακοίνωσε  την απόκτηση των ποδοσφαιριστών , Τογγουλίδη Γιώργου από Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ίνδο Αθανάσιο από Θράκη Φερών και Τοπούζη Γιώργο από τον Ακρίτα Δαδιάς. 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης 
Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Τογγουλίδη Γεώργιου απο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ίνδου Αθανάσιου απο Θράκη Φερών και Τοπούζη Γεώργιου απο Ακρίτα Δαδιας. 
Ο 28χρονος Γιώργος Τογγουλίδης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Διομηδειας, Κόσμος Λεύκης, ΑΕΚ Κυψέλης, Ορφέα Ν. Αμισσου (ΕΠΣ Ξανθης), Θρακη Φερων και Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Σάκης Ίνδος έχει επίσης αγωνιστεί σε ΠΑΣ Φλώρινα, Ελλάς Άνω Καλλινικης, Αετό Αγ. Παρασκευής, Μακεδονικός Αγ, Παντελεήμονα, Ακρίτα Αχλάδας (ΕΠΣ Φλωρινας) και Θράκη Φερών. 
Τέλος ο 19χρονος Γιώργος Τοπούζης βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ακρίτα Δαδιάς από πολύ μικρή ηλικία αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. 
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Έβρου Σουφλίου και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by