ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ : ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!


Με επιστολή προς την ΕΠΣ Έβρου ο Ατρόμητος Ασπρονερίου που πρωταγωνιστεί μάλιστα  στο πρωτάθλημα πήρε την απόφαση ,μετά από έκτακτη γενική συνέλευση ,να αποχωρίσει   από το πρωτάθλημα  του Βόρειου Ομίλου  Β΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.
Διαβάστε την επιστολή της  Διοίκησης που έστειλε προς το Δ.Σ. της ΕΠΣ Έβρου αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου!


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ
                                                            Προς Ε.Π.Σ. ΕΒΡΟΥ

Το Δ.Σ της ομάδας μας μετά από έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίζει τη μη περαιτέρω συνέχιση του στους αγώνες πρωταθλήματος ΕΒΡΟΥ.
  Οι κύριοι της Ε.Π.Σ.  και του συνδέσμου διαιτησίας να χαίρονται το πρωτάθλημα τους.
 Μετά από επαναλαμβανόμενα κρούσματα διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας (τρίτωσε το κακό) με αποβολές παικτών ,προπονητών και διοίκησης από το γήπεδο και αφού δεν μας το λέτε εσείς απευθείας ότι δεν θέλετε μια ομάδα όπως το ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ στο πρωτάθλημα σας που ανελλιπώς εδώ και 40 χρόνια που συμπληρώνει φέτος σαν σύλλογος συμμετέχει χωρίς διακοπή. Φεύγουμε από μόνοι μας για να σας αφήσουμε ήσυχους . Στο παιχνίδι με το Θούριο καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα οι αντίπαλοι ήταν προκλητικοί και εριστικοί απέναντί  μας όπως και η διαιτησία με αποτέλεσμα να υπάρξει  εκνευρισμός στην ομάδα και στη συνέχεια αποβολές μόνο από τη δική μας πλευρά παικτών και προπονητών. Με την ομάδα του Ελληνοχωρίου εμφανέστατο πέναλτι  δεν δίνεται με αποτέλεσμα να γελάει  όλος ο κόσμος από έξω. Χθες στο γήπεδο της Οινόης  και μετά το γκολ της ομάδας μας οι διαιτητές μάλλον μπερδεύτηκαν και έδιναν ότι να είναι υπέρ της γηπεδούχου, χέρι μπροστά στον επόπτη και από καθαρή θέση οφσάιντ δεν δίνει τίποτα  με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ στην φάση αυτή (μέχρι και ο αντίπαλος σταμάτησε νομίζοντας ότι θα σφυρίξει).Επαναλαμβανόμενες φορές 2 αντίπαλοι να μαρκάρουν να μην σφυρίζεται τίποτα (μάλλον άλλαξαν οι κανονισμοί) πέναλτι με ανατροπή εντός περιοχής  προς το τέλος δεν δίνεται και δίνει συνέχεια ενώ έπρεπε να γυρίσει την φάση πίσω , κίτρινες κάρτες προς εμάς έβγαιναν εύκολα ενώ  προς τον γηπεδούχο τίποτα. Οι εκτελέσεις πλαγίων οι περισσότερες δόθηκαν ως αλλαγή για να έχει στην κατοχή της την μπάλα η γηπεδούχος και στο τέλος ρωτώντας τους μας απάντησαν Ότι  ότι βλέπαμε αυτά δίναμε !!!!!
Οι κύριοι της Ε.Π.Σ. και της Διαιτησίας δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με την παντελή έλλειψη περίφραξης από την πλευρά του ενός επόπτη και με τις κροτίδες να πέφτουν εντός γηπέδου καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού εάν γινόταν στην έδρα μας κάτι ανάλογο σίγουρα δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι ή θα γινόταν διακοπή , επισημαίνοντας τους αυτά μας λέγανε όλα καλά μην στεναχωριέστε δεν θα γίνει τίποτα, μάλλον γνώριζαν ότι δεν θα γίνει κάτι εναντίων τους!!!!!
Η ομάδας μας  μετά από όλα αυτά  αποχωρεί όπως σας είπαμε και στην αρχή από το πρωτάθλημα σας.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!   

     Μ ε εκτίμηση  το Δ.Σ


P.Thrakiotis:  Την επιστολή την διαβάσαμε στο radioevros.gr


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Επειδή τα παραπάνω που αναφέρετε για την ΟΙΝΌΗ και το γήπεδο μας με θίγουν προσωπικό το μόνο που θέλω να σας πω είναι στο καλό. Και δεν θα βγάλω καμία απάντηση στα όσα γράφετε... Νομίζω πως σας φερθηκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όταν χάνετε μάθετε να δίνετε το χέρι και να μην κλαίτε για όλα. Μέσα στην έδρα σας κερδίζετε με το έτσι θέλω. Ο κάθε διαιτητής φοβάται τι θα σφυρίξει και πως θα φύγει από εκεί. Εμένα σαν πρόεδρο αυτής της ομάδας με θίγουν ότι έχετε γράψει.. Ούτε καθόταν κανένας με καραμπίνα εκτός γηπέδου.. Καληνύχτα και στο καλό

    ....Gakidis Periklis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αγαπημένα παιδιά του ταμία της ΕΠΣ καθε χρονο οι ποινές που τρώνε ζεσταίνουν το ταμείο της.Το παρελθόν τους ειναι γεμάτο με επεισόδια,διακοπές,τραμπουκισμούς,βλ.Βύσσα,Οινόη,Μεταξάδες,Κυανή,ακόμα και σε φιλικό!! φέτος με το Σουφλί κυνηγούσαν τον Γιαννόπουλο να τον δείρουν.
    Οι διαιτητές και οι αντίπαλοι πάντα σε κλίμα τρομοκρατίας, ποδοσφαιρικά ποτε δεν παραδέχτηκαν οτι υπάρχει και η ηττα στο παιχνίδι.
    Ψέμα οτι στο Θούριο (που αγωνιστικά ηταν ανύπαρκτοι)τους προκάλεσε η ομάδα του Θουριου που δεχτηκε δύο κόκκινες αδικαιολόγητες μάλλον για να εξισοροπήσει ο διαιτητης τον αγώνα, Φίλοι του Ατρόμητου "Ασπρονέρι"γίνεσαί πολύ ευκολα, το δύσκολο και για σας ακατόρθωτο ειναι να γίνεται επιτέλους σωματείο που δεν θα τινάζουν διαχρονικά τον γιακά του οι αντίπαλοι και οι διαιτητες, το πρωτάθλημα θα γίνει ¨φτωχότερο¨αλλα σίγουρα καλύτερο και πιό αθλητικό. Καθίστε σκεφτείτε γιατί σε ολο τον νομό είστε το συνώνυμο του τραμπούκου και οταν με το καλό επιστρέψετε να ειστε πιό ωριμοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Stelios Andronikidis ...
    Μιλάτε και εσείς εκει στο ασπρονερι!! Χωρίς να ξέρω τα γεγονότα γιατί δεν είμαι από εκεί απλά λόγω δουλειάς έμεινα στον Έβρο δυο χρόνια και έτυχε δυστυχώς να παιξω αντίπαλος σε αυτό το χωριό!! Δεν υπάρχουν πιο ελεεινοί άνθρωποι από αυτούς με βρισιές(μάνες, σπίτια κτλ) με φτυσιες από έξω και από τους παίχτες και σε ένα ματς τελείως αδιάφορο βαθμολογικά!! Πραγματικά και δίκιο να έχετε καλά σας κάνουν ρε!!!! Κλάψτε άφοβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Μαγουλίδης ...
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ΤΩΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΙΟ ΝΥΦΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστόδουλος Γιάννογλου...
    Βρε κάντε μας τη χαρή που θα μιλήσετε για συμπεριφορές στην έδρα του Θουρίου. Σιγά που θα μας βάλετε σε σύγκριση με τις δικές σας αλήτικες συμπεριφορές ετών. Στο καλό και μακάρι να μη συμμετέχετε καν ξανά στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας. Και φυσικά αν κάνετε την κολοτούμπα σας ελπίζω να εφαρμοστούν οι κανονισμοί περί αποχώρησης κι αν στο μέλλον ξαναδηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να ξεκινήσετε το λιγότερο με -6. Στο καλό λοιπόν και δε θα λείψετε σε ΚΑΝΕΝΑΝ ανάρμοστη συμπεριφορά που ; Στο Θούριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου