ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΩΜΗΛΟ Παρασκευή 31/05/2019 και ώρα 9:30μ.μ. Τόπος εκδήλωσης: Ξενοδοχείο Πλωτίνη

Απάντησε ο κος Τοκαμάνης και πρότεινε και τόπο και ώρα ....αναμένεται πλέον η αποδοχή από πλευράς Χατζηγιάννογλου  

Χρήστος Τοκαμάνης
Αγαπητέ Ρωμύλο,
Οι πολίτες ρωτούν – Οι υποψήφιοι απαντούν
Παρασκευή 31/05/2019 και ώρα 9:30μ.μ.
Τόπος εκδήλωσης: Ξενοδοχείο Πλωτίνη
Η αλλαγή της ώρα προτείνεται γιατί, όπως γνωρίζεις, έχεις ήδη κανονίσει να εμφανιστείς μαζί μου στην Αλεξανδρούπολη 7:30 - 8:30 στο DELTA TV. 
Συνεπώς, είναι αδύνατο να βρεθούμε και οι δύο μαζί στις 8:30μ.μ. στο Διδυμότειχο.
Ελπίζω να συμφωνείς και αναμένω την απάντηση σου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κύριε Τοκαμάνη,
Νομίζω ότι θα χρειαστεί να επαναλάβουμε, αναίτια, τα ίδια. Επιλέξτε τον χώρο, τον συντονιστή, την διαδικασία και ό,τι άλλο θέλετε. Ο διαθέσιμος χρόνος μας είναι μόνο για την Παρασκευή στις 20:30. Δώστε μας την δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς, μόνο την μία παράμετρο! 
Δυστυχώς, τα 17 χρόνια που πέρασαν επέλεξα, όπως και οι περισσότεροι συμπολίτες μας που δεν είχαν εμπλακεί στα δημοτικά, να εμπιστευτώ την τύχη του Δήμου μας στα πρόσωπα που την διαχειρίστηκαν. Μετανιώνω γι’ αυτό και ζητώ συγγνώμη, πρώτα από τον εαυτό μου. Για τον ίδιο λόγο, θα πρέπει μάλλον να εγκαλέσετε και τους υπόλοιπους, που δεν ασχολήθηκαν. Θα «μαλώσετε» κι άλλους λοιπόν ή μόνον εμένα;
Όσο για τους ευτελείς χαρακτηρισμούς σας περί … «λαγών» κλπ, έχω να σας πω μόνο τούτο: «Λαγός την φτέρη έσειε, κακόν της κεφαλής του»…
Και κάτι τελευταίο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην εκνευρίζεστε. Τέσσερις μέρες μόνο…
Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διδυμοτείχου
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.