Η υπόθεση ακολουθεί ήδη τη δικαστική οδό

                         Βανδαλισμοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Καλακίκου 

  Απάντησε με δελτίο τύπου η παράταξη ,για την διεκδίκηση του Δήμου Σουφλίου, " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ" , για τα δυο απανωτά χτυπήματα  που δέχθηκε από αγνώστους το προεκλογικό κέντρο αν και στο σημείο που έγινε το περιστατικό υπάρχουν κάμερες  ασφαλείας και ενδεχομένως  να εντοπιστούν οι δράστες.
Η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό όπως αναφέρει το δελτίο τύπου.  
   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
02/05/2019
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΝΟΧΗ
Συγχαρητήρια! «Το έργο» ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις - βραδιές, επιστρέφοντας σε εποχές που οι παλιοί θέλουν να ξεχάσουν και οι νέοι δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να ζήσουν. 
Η δημοκρατία και ο πολιτισμός φαίνεται ότι δεν είναι το γήπεδό τους. Αλλιώς δεν εξηγείται η μανία καταστροφής του εκλογικού κέντρου της παράταξής μας σε δύο διαδοχικές νύχτες. Δεν θα ακολουθήσουμε παρόμοιες πρακτικές. Η υπόθεση ακολουθεί ήδη τη δικαστική οδό.
Με το σχέδιό μας για το Δήμο Σουφλίου και τις προτάσεις μας, πείθουμε κάθε μέρα και περισσότερους συνδημότες μας κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό.
Η 26η Μαΐου δεν είναι μακριά.






Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια