Headlines

Comments

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ

Ο Σερραίος έμπειρος τεχνικός από την Παλαικώμη Σερρών με πλούσιο βιογραφικό τον θυμόμαστε καθώς είχε αναλάβει και τον Έβρο Σουφλίου το 2015 ,Γ εθνική .
Είναι αυτός που  εμπιστεύτηκε η διοίκηση του  Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΦΑΝΙΟΥ και μετά από απουσία 20 και πλέον χρόνων πανηγύρισε  την επάνοδο στην  Α Καβάλας!!
Η Διοίκηση με ανακοίνωση  όπως αναφέρει , χωρίς δεύτερη σκέψη  έκανε γνωστό την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας και συνεχίζουν το έργο το οποίο ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν.       

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης .

"Καλημέρα φίλοι μου !!! Ήταν πέρσι τον Ιούλιο όταν ένας παλιός φίλος επέστρεφε πίσω στο Ορφάνι και τον #ΜΕΓΑ #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Επέστρεφε κουβαλώντας στις πλάτες του μεγάλες επιτυχίες και πορείες , τις οποίες πέτυχε είτε με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή είτε τα τελευταία χρόνια με αυτήν του προπονητή ! 
Ήταν αυτός τον οποίο η Διοίκηση εμπιστεύτηκε για την δουλειά του προπονητή και μαζί σχεδίασαν την άνοδο του #ΜΕΓΑ στην κορυφαία κατηγορία του νόμου μετά από 23 χρόνια απουσίας ! 
Ήταν αυτός ο μαέστρος και οργανωτής του αγωνιστικού τμήματος όπου κάτω από τις οδηγίες του , ο #ΜΕΓΑΣ μετά από κάποιους μήνες και συγκεκριμένα την περασμένη άνοιξη αναδεικνύεται αήττητος πρωταθλητής !!! 
Φέτος χωρίς δεύτερη σκέψη και οι δυο πλευρές , προπονητής και διοίκηση , δίνουν ξανά τα χέρια για εκ νέου συνεργασία και συνέχιση του έργου το οποίο ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν !!! 
 Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον Babis Xrisostomidis για όσα πρόσφερε πέρσι , την τοποθέτηση της ομάδας μας ανάμεσα στους κορυφαίους του νόμου μετά από τόσα χρόνια !!! 
Σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη ώστε να τα καταφέρεις και φέτος στο δύσκολο αυτό έργο όπου αναλαμβάνεις !!! Καλή συνέχεια , Καλή ποδοσφαιρική χρόνια !!! "
«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΣ» 



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by