Με μια ανακοίνωση  στην ιστοσελίδα του Ορέστη Ορεστιάδας έγινε γνωστή η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ανδρεάδη Κωνσταντίνο ,ενώ ήταν  εκ των πρωταγωνιστών ώστε ο Ορέστης να στεφθεί πρωταθλητής Έβρου 2018-19,  στον Νέστο Χρυσούπολης.

 Η ανακοίνωση:
Πρότυπο αθλητή και ανθρώπου, με υποδομές και κατάρτιση επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο λόγος και η περηφάνια για τον ποδοσφαιριστή του σωματείου μας, Ανδρεάδη Κωνσταντίνο, όπου με χαρά τοποθετεί το ανάστημα του ένα βήμα ψηλότερα, όπως ήτανε αναμενόμενο, και συγκεκριμένα στο Νέστο Χρυσούπολης και στην Football League. Απο νεαρός στις ακαδημίες του Ορέστη όπου μετά η εξέλιξη του κατοχυρώθηκε στα επαγγελματικά αναπτυξιακά πρότυπα ακαδημιών σε περιοχή της Γερμανίας. Οδήγησε αυτός, και η ποδοσφαιρική του παρέα, στην ανάδειξη του σωματείου σε πρωταθλητή Α κατηγορίας. Εσύ μπροστά, και εμείς δίπλα σου. Μέχρι την νέα επιτυχία , επόμενου αθλητή. Συγχαρητήρια αθληταρά μας.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!