Headlines

Comments

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνέντευξη Τύπου  στις 28 Αυγούστου 2019 ώρα 20:30 ,θα πραγματοποιηθεί  στο Hotel Koukouli , από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κο Παντελή Χατζημαρινάκη και τον πρόεδρο του Α.Ο.Θράκης Δημήτρη Μερκούρη  εν όψει του 3ου Βαλκανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών όπου θα διεξαχθεί το τριήμερο 30, 31/8/2019 και 1/9/2019 στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου "Δ.Μπακιρτζής" .
Η συνέντευξη θα γίνει αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος Α και Β κατηγορίας  και κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου για τη σεζόν 2019-20.  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσκαλούμε τα ΜΜΕ Έβρου την 28η Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Σουφλί και στην αίθουσα Hotel Koukouli όπου μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τον Πρόεδρο της ΈΠΣ Έβρου και τον Πρόεδρο του Α.Ο. Θράκης σχετικά με την διεξαγωγή στην πόλη του Σουφλίου στις 30, 31/8/2019 και 1/9/2019 του 3ου Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου.
 Ο Πρόεδρος του Α.Ο. 
Θράκης Δημήτριος Μερκούρης


                            Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος 
                        Χορηγός επικοινωνίας tvthrakiotis 

class="separator" style="clear: both; text-align: center;">




 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by OddThemes