Headlines

Comments

Βετεράνος ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ ιστορικής ομάδας "ΔΟΞΑ" Τυχερού


Βετεράνος ποδοσφαιριστής της πάλαι ποτέ ιστορικής ομάδας "ΔΟΞΑ" Τυχερού, ήρθε από τη Γερμανία για διακοπές και δεν έκρυψε την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Έδωσε το παρόν στο παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδας  , Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Αετός Οφρυνίου Καβάλας ,το αποτέλεσμα του παιχνιδιού 0-7 !!!  όμως  δεν έμεινε καθόλου  στο σκορ , του άρεσαν οι προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών του  Σάκη Παπαράδη  , ξεχώρισε αμέσως  με το έμπειρο ποδοσφαιρικό του μάτι  ορισμένα ταλέντα της ομάδας που όπως μας εκμυστηρεύτηκε  εάν προσεχθούν  θα κάνουν το μεγάλο άλμα σε μεγάλες κατηγορίες .
Ο λόγος για τον Δημήτρη (Τάκη) Καδόγλου   από το Τυχερό Έβρου ,χρόνια στη Γερμανία   μένει στη Φρανκφούρτη  ,αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και σήμερα βλέπει με καμάρι τα εγγόνια του ,Μάξιμο και Αλέξανδρο Καδόγλου , που υπεραγαπάει  να γυμνάζονται στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ροτ Βάις Έσσεν!!    






                                             EVROS WALLDORF, Έτος  1971


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by