ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ -ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 1-2 (ΒΙΝΤΕΟ) Β ΕΒΡΟΥ ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρεμιέρα για τις δυο ομάδες Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ,  Νίκη Απαλού-ΑΟ Ποντιακός  για την ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 Β Έβρου στον Νότιο όμιλο.
Στο πρώτο ημίχρονο  παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δυο ομάδες στο γήπεδο του Απαλού καθώς είχε τρία γκολ και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο αποζημιώθηκαν με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών κυρίως στο πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός , παιχνίδι κέντρου περισσότερο με την κόπωση να είναι φυσιολογική και για τις δυο ομάδες .
Τα γκολ ο Χριστοδούλου για την Νίκη Απαλού και οι έμπειροι Αγγελακάκης -Λαμπάκος  για τον Ποντιακό .
Τριπλέτα : Σιμίδης / Γεωργακούδης/Σιμιλένκο 

Νίκη Απαλού:  ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΓΚΙΚΑΣ,ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(61΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ),ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ(46΄ΦΑΚΗΣ),ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ,ΤΖΕΝΤΕΜΗΣ,ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΠΥΡΟΛΛΑΡΗΣ(46΄ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ) ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (77΄ΓΡΕΝΔΑΣ),ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Α.Ο.Ποντιακός: ΧΑΤΖΗΤΖΙΒΑΣ,ΣΑΓΚΙΡΙΔΗΣ,ΠΥΛΟΥΔΗΣ,ΑΠΟΤΑΣ,ΚΟΥΦΟΣ,ΣΟΥΓΙΟΛΤΖΗΣ(47΄ΚΑΛΑΪΝΤΖΙΔΗΣ),ΘΩΔΗΣ,ΓΥΛΟΣ,ΛΑΜΠΑΚΟΣ,ΤΣΑΠΑΡΑΣ(46΄ΑΝΔΡΙΤΣΟΥΔΗΣ, 90΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ),ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ(78΄ΦΡΑΝΤΖΑΝΑΣ).




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια