ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !!(ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να είναι καλύτερος από την Ένωση ,ο Κεραυνός Πέρνης έφυγε με τρεις βαθμούς από την  Αλεξανδρούπολη καθώς κέρδισε με 2-1 .
 Το τελικό αποτέλεσμα  αδικεί  την Ένωση που τουλάχιστον δικαιούνταν τον έναν βαθμό.

Στο 23′ο Κεραυνός Πέρνης θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπαντάνη μέσα στην περιοχή ο Χατζηκυριάκου βρέθηκε πίσω από την πλάτη της άμυνας  με κεφαλιά  ψαράκι το 0-1!!

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 60΄, φάουλ πονηρό εκτέλεσε ο Τσορτανίδης από πλάγια θέση , έσκασε η μπάλα στη μικρή περιοχή δεν την βρήκε κανείς με αποτέλεσμα να καταλήξει απευθείας στα δίχτυα,1-1!!

Στο 75′ ο Κεραυνός στάθηκε τυχερός, πέρασε  και πάλι μπροστά στο σκορ,  ο Κυριακόπουλος ήταν ξεχασμένος στην περιοχή ,λογικά θα ήταν οφσάιντ, εάν η μπάλα στο γέμισμα που επιχείρησε ο συμπαίκτης του δεν έβρισκε στο κεφάλι του Πατσιώρα ,η μπάλα έφτασε στα πόδια του  κρέμασε τον Συνοδινό δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2) .
Στο 88′ αποβλήθηκε ο Τοπάζης  με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Δείτε όλα όσα έγιναν  στον αγώνα  με την κάμερα του tvthrakiotis.gr 

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Ευαγγελίδης, Τσορτανίδης (68′ Δορουγιδένης), Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Αμπραχαμιάν, Μάζης, Ευθυμιάδης (78′ Μαρασλής), Παπαοϊκονόμου (46′ Σιμτσάκης).

 Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαρκάκης (75′ Μελισσόπουλος), Καλτσάς, Κωνσταντάρας, Τοπάλ, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας (81′ Παπαδόπουλος), Μαλαμίδης, Λαζαρίδης Βασίλης , Τζιβανόπουλος (68′ Κυριακόπουλος).


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.