Headlines

Comments

ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ / Ας αφήσουμε την μιζέρια ας στηρίξουμε την προσπάθεια και ας χειροκροτήσουμε τα θετικά.

Εννέα γιατί , θέτει δημόσια με δελτίο τύπου ο επικεφαλής της παράταξης "Νέο Ξεκίνημα" και  Συντονιστής στο Τμήμα Περιβάλλοντος και  Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη  κος Σκίνδρης Θεόδωρος , προς τους 13 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Διδυμοτείχου  που υπέγραψαν για άμεση διεξαγωγή Δημοτικού Συμβουλίου.


Δελτίο τύπου:
Ενημερώνω ότι σαν επικεφαλής του συνδυασμού μου θέλω να πω τα εξής. 
1. Πάντα ήμουν και είμαι υπέρ του να κάνεις μια σωστή και με στοιχεία αντιπολίτευση όμως, αυτό να το εφαρμόζεις σε όλους και σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.
Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα, που είναι ενδιαφέροντα και άμεσα για τους πολίτες και χειροκροτώ δημόσια την ενέργεια αυτή από όπου και αν προέρχεται .
2. Όμως στους 13 συναδέλφους που υπέγραψαν για άμεσα να γίνει συμβούλιο 23 μέρες από τότε που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή θέλω απλά να ρωτήσω. 
Α. Γιατί τόσα χρόνια δεν μάζευαν υπογραφές για να φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα όπως Τα οχήματα του Δήμου δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Οι οδηγοί ανεβαίνουν πάνω σε αυτά κινδυνεύουν καθημερινά να εμπλακούν σε περιπέτειες σε περίπτωση ατυχήματος. Ποιος θα αποζημιώσει κάποιον και πως κύριοι? 
Β.Γιατί δεν έκαναν και δεν ζητούσαν Δημοτικό Συμβούλιο όταν οι Πολίτες Χρόνια πλήρωναν τον βιολογικό Καθαρισμό χωρίς να υπάρχει και δήλωναν ότι ήταν κοινό μυστικό? 
Γ. Γιατί δεν ζητούσαν Δημοτικό Συμβούλιο όταν παντού υπήρχαν χωματερές επικίνδυνες για την υγεία των Πολιτών? 
Δ. Γιατί δεν ζήτησαν συμβούλιο όταν οι λογαριασμοί των πολιτών φθάνουν έως και 160 ευρώ και πληρώνουν τέτοια πόσα? 
Ε. Γιατί δεν ζήτησαν συμβούλιο για την απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε στο εργοτάξιο του Δήμου και στις άθλιες συνθήκες που έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους οι εργαζόμενοι? 
Ζ. Γιατί δεν ζητούσαν συμβούλιο όταν γνώριζαν ότι τα μηχανήματα του Δήμου είχαν περάσει στα χέρια κάποιων ιδιωτών? 
Η. Όταν γνώριζαν ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που δεν έχει Γραφείο Κινήσεως? 
Θ. Όταν έπρεπε να γίνουν ενέργειες ανάστασης στα χωριά μας που πέθαιναν κάθε μέρα από την μη αγροτική οδοποιία, από το μη καθαρισμό των κοιμητηρίων από χιλιάδες προβλήματα. 
Ι. Γιατί δεν έκαναν συμβούλιο όταν κάποιοι απειλούσαν τους εργαζόμενους και δεν ανήκαν στο Δήμο.

 Κύριοι ο Δήμος θα αλλάξει ,ήδη οι συμπολίτες μας στα χωριά το βλέπουν καθημερινά πριν λίγες μέρες το διαπίστωσαν με την συγκέντρωση που έγινε και οι ίδιοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων. Τα αποκαΐδια που άφησαν κάποιοι που διοίκησαν αυτό τον τόπο έχουν αρχίσει να μαζεύονται και να έρχεται και πάλι η βλάστηση. 
Με την υπομονή των πολιτών και με την δουλειά όλων μας ο τόπος θα πάει μπροστά. Ας αφήσουμε την μιζέρια ας στηρίξουμε την προσπάθεια ας στηρίξουμε την νέα δημοτική αρχή και ας χειροκροτήσουμε τα θετικά. 
Ας μην ξεχνούν κάποιοι αυτούς που βάζει στο περιθώριο ο λαός δύσκολα ξαναζωντανεύουν. 

Μετά τιμής 
Σκίνδρης Θεόδωρος 
Νέο Ξεκίνημα

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by