ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΚΙΝΔΡΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες όσο αφορά την στήριξη μου στο πρόσωπο του Δημάρχου κυρίου Ρωμυλου έρχομαι να πω τα εξής.
Η Εκλογή μου και η εντολή που έλαβα από τους συνδημότες μου ήταν σαφής με σκοπό την αναβάθμιση αναγέννηση και ανάσταση αυτού του ιστορικού τόπου. 
Επίσης η διαφάνεια και η πληροφόρηση των όσο συμβαίνουν μέσα στην δημοτική αρχή. Τις αποφάσεις μου τις παίρνω αποκλειστικά και μόνο εγώ ,δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου τραβάει το αυτί και να με οδηγεί εκεί που θέλει αυτός, όπως και το να παίζω και να στηρίζω ανούσιες καταστάσεις που μόνο κακό θα κάνουν στον τόπο μας.
Κάποιοι από όπου και να προέρχονται πρέπει να καταλάβουν ότι οι εκλογές τελείωσαν και μέσα από δημοκρατικές καταστάσεις Δήμαρχος στην πόλη του Διδυμότειχου θα είναι ο κύριος Χατζηγιάννογλου για τέσσερα χρόνια.
 Οι πολίτες θα κρίνουν το έργο του και των συνεργατών του και θα φερθούν ανάλογα. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι κάνει η σημερινή δημοτική αρχή και τι έκαναν οι προηγούμενες.
 Σκοπός ,επιτέλους ο τόπος μας και όχι ο εαυτός μας και μόνο αυτός. 
Πάμε για να γυρίσουμε σελίδα στα κακώς κείμενα η υπομονή των πολιτών τέλειωσε και εγώ θα είμαι δίπλα στα θετικά βήματα τις σημερινής δημοτικής αρχής και ας μην το θέλουν κάποιοι που άρχισαν τον δικό τους πόλεμο. 
Ας θυμηθούν το δικό τους έργο.

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια