Σε μια σημαντική κίνηση να ενώσουν τις δυνάμεις τους προχώρησαν σε  επίπεδο ακαδημιών, Ορέστης Ορεστιάδας ,Παοκ Ισαακίου και Soccer Promo Management

  Η ανακοίνωση του Ορέστη: 
 Ήρθε ο καιρός να αποκαλύψουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν τους καλοκαιρινούς μήνες οι ακαδημίες μας προκειμένου να φέρουν την επανάσταση στο χώρο του εβρίτικου ποδοσφαίρου με γνώμονα πάντα το καλό και την πρόοδο των παιδιών. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία των ακαδημιών ΠΑΟΚ Ισαακίου και Ορέστη Ορεστιάδας προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Μεγάλη επιτυχία θεωρείται επίσης η υπογραφή της συμφωνίας με το μεγαλύτερο όμιλο soccerpromo management που ασχολείται με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, την εκπαίδευση και ανάδειξη ταλέντων σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. 
 Η συνεργασία αυτή αφορά αποκλειστικά τους Νομούς Ροδόπης (Κομοτηνή) και Έβρου. 
Στόχος των συνεργασιών αυτών είναι η άρτια εκπαίδευση των αθλητών με τη βοήθεια μεγάλων ονομάτων του ποδοσφαίρου αλλά και η αύξηση της αγωνιστικής δύναμης των μικτών τμημάτων μας. Στο σημείο αυτό καλούμε δημόσια όποια ακαδημία επιθυμεί να γίνει μέλος αυτής της συνεργασίας χωρίς κανένα οικονομικό κόστος. 
 Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου προκειμένου να γίνει αναλυτική ενημέρωση των όρων της συμφωνίας. 
 Με εκτίμηση
 ΠΑΟΚ Ισαακίου
 Ορέστης Ορεστιάδας 

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!