ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τάραξε τα νερά της κατηγορίας η FC Αλεξανδρούπολης με την μεταγραφή του Δημήτρη Κομεσίδη, καθώς λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ !!! 
 Ο 31χρονος αμυντικός γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη , Λάρισα και ΟΦΗ έχοντας πετύχει 2 ανόδους στην Super League ενώ μετράει και πάνω από 70 συμμετοχές σε αυτήν . Ο επαναπατρισμός του για χάρη της Ένωσης Αλεξανδρούπολης  κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ποδοσφαιρόφιλους!!

Η ανακοίνωση :
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ .
Το Δ.Σ της F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΜΕΣΙΔΗ .
Λίγες μέρες πριν τον 1ο αγώνα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας προσθέτει στο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Super League. Ο 31χρονος αμυντικός γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη , Λάρισα και ΟΦΗ έχοντας πετύχει 2 ανόδους στην Super League ενώ μετράει και πάνω από 70 συμμετοχές σε αυτήν . Ο επαναπατρισμός του για χάρη της ομάδας μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους της διοίκησης
.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια