Headlines

Comments

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" ΞΑΝΘΗΣ


Εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ταεκβοντό Παίδων -Κορασίδων /Εφήβων Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στην Ισπανία ,υποδέχθηκε ο δήμαρχος
Ξάνθης κος Τσελεπής Μανώλης στο γραφείο του τις αθλήτριες του Συλλόγου  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" ΞΑΝΘΗΣ , Παπαδοπούλου Δέσποινα, Πολυχρόνη Κωνσταντίνα και Συράκου Ιωάννα .
Θέλησε να γνωρίσει από κοντά τις αθλήτριες λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους και τις ευχήθηκε καλή επιτυχία  ενόψει των Ευρωπαϊκών  υποχρεώσεων τους .
Νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος ,σέβεται την προσπάθειά τους και θα είναι σύμμαχος στο τεράστιο αθλητικό και πολιτιστικό  έργο που παράγει ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια στην Ξάνθη.
  
Τις αθλήτριες συνόδευαν ο προπονητής του συλλόγου κος Χρηστίδης Ανδρέας και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Χατζημπεκήρ Εσρέφ. 


Η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΑΣ TAEKWONDO ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TAEKWONDO
ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΑΠΟ 1 - 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ κου.ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ
ΣΥΡΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ κος.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ,ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ Η ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ.
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΙΓΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
Κε. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ,Κε.Αντιδημαρχε , ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ: ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ,Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κος.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Κος.ΧΑΤΖΗΜΠΕΚΗΡ ΕΣΡΕΦ.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by