ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2020 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ «Didymoteichon 29/12/2019 - RATED ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2020».

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ με αφορμή την ίδρυση του , διοργάνωσε χθες το επετειακό τουρνουά με τίτλο : «Didymoteichon 29/12/2019 - RATED ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2020».
-Ευχαριστούμε τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους (67 τον αριθμό) και φυσικά τους αφανείς ήρωες (αναφέρομαι στους συνοδούς γονείς).
-Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ για την φιλοξενία και την δωρεάν διάθεση του χώρου αγώνων.
-Ευχαριστούμε σύσσωμο το Δ.Σ. και τα μέλη του Σ.Ο. Διδυμοτείχου για τα δώρα και τα εδέσματα που προσέφεραν στους αθλητές και συνοδούς.
-Ευχαριστούμε την επιχείρηση Η ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ «Εργαστήριο Χειροποίητων Ζυμαρικών» για τα εδέσματα που προσέφεραν δωρεάν.
-Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου Διδυμοτείχου που υπήρξε χορηγός των αγώνων και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, που παρευρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο απονέμοντας στο τέλος μετά από σύντομο χαιρετισμό έπαθλα στους νικητές.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν. 

Επισυνάπτω λίστα τελικής κατάταξης και λίστα επάθλων ανά κατηγορία σύμφωνα με την προκήρυξη !!
Ευχόμαστε ένα χαρούμενο και υγιές 2020 !!










Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια