ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την Τρίτη θέση κατέκτησε ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης στο 1ο International Christmas volleyball tournament που πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χριστουγεννιάτικο Βόλο.
Στην τελευταία μέρα του τουρνουά οι Αμαζόνες  έχασαν δύσκολα 2-0 σετ (25-23, 27-25) στον 2ο ημιτελικό από την ισχυρή Maritsa Plovdiv και έπαιξαν το ίδιο απόγευμα στον μικρο τελικό απέναντι στην ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. 

Μετά από ένα δύσκολο και συναρπαστικό αγώνα οι Αμαζόνες  κατέκτησαν την Νίκη με 3-1 σετ (13-25, 25-22, 25-11, 27-25) και το Χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά.
Στον τελικό που ακολούθησε ο ισχυρός ΑΙΑΣ Ευόσμου κατέκτησε άξια την νίκη απέναντι στην Maritsa Plovdiv και την πρώτη θέση του τουρνουά, μετά από ένα υψηλής ποιότητας αγώνα, με 3-1 σετ.
Οι απονομές που ακολούθησαν παρά το προχωρημένο της ώρας, έγιναν μέσα σε κλίμα χαράς και ευφορίας με την συμμετοχή όλων των αθλητριών, των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.
Η Πρόεδρος των Αμαζόνων, κ.Τσελιγκοπουλου Δέσποινα εκπροσωπώντας το Δ.Σ. της ομάδας, προς ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη φιλοξενία προσέφερε στους διοργανωτές και σε όλες τις αποστολές τα αναμνηστικά δώρα που ετοιμάστηκαν για την διοργάνωση (λάβαρο, αναμνηστικό της πόλης και δείγμα του ξακουστού ελαιόλαδου Μακρης-Έβρου από το πρότυπο ελαιοτριβείο Konos Hill).
Οι Αμαζονες σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια