Σύσσωμα τα σωματεία καταδίκασαν την βία στα γήπεδα στην έκτακτη συνάντηση της ΕΠΣ Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εποικοδομητική ήταν  η έκτακτη συνάντηση της ΕΠΣ Έβρου με τα σωματεία της δύναμης της  στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου Σουφλίου με θέμα  συζήτηση για τα αδικαιολόγητα κρούσματα βίας που έγιναν τις τελευταίες αγωνιστικές στα γήπεδα του Έβρου, με  αποτέλεσμα την αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.
Στη  συνάντηση  παρών ήταν κάτι παραπάνω από τα μισά σωματεία που συμμετέχουν  στα πρωταθλήματα της Ένωσης  .
Κατά τα άλλα  η συζήτηση  πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ο πρόεδρος  της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης και τα μέλη του Δ.Σ συνομίλησαν με τους προέδρους των σωματείων και αποφάσισαν να παρθούν άμεσα μέτρα  και  όλοι μαζί να  δώσουν ένα τέλος ώστε να παταχθεί η βία από τα γήπεδα  .

Η γνώμη μας είναι , άν όντως επιθυμούν να παταχθεί η βία, ας εφαρμόσουν τους κανονισμούς και τους νόμους. Άνευ διακρίσεων και σταθμίσεων. Τόσο απλά!!

Η ανακοίνωση για την συνέχιση η μή των πρωταθλημάτων θα ανακοινωθεί την Δευτέρα μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τους Διαιτητές.

Δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις
   














Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.