50.000€ αποφάσισε η διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε υγειονομικές δομές


Τη δωρεά 50.000€ αποφάσισε να πραγματοποιήσει η διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε υγειονομικές δομές της περιοχής ευθύνης της.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΕΔ ΑΜΘ η απόφαση ήρθε ύστερα έκταστη σύσκεψη και αφορά της δωρεά 40.000€ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και 10.000€ στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια.

 Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου: 
Με ομόφωνη απόφαση στην έκτακτη, δια περιφοράς, συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου 2020, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΔ ΑΜ-Θ αποφάσισαν:
Τη δωρεά ποσού 40.000 € στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για προμήθεια εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού και αναγκαίων υλικών για την αντιμετώπιση του COVID-19.
Τη δωρεά ποσού 10.000 € στην 4η ΥΠΕ για προμήθεια υγειονομικού υλικού των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού της Περιφέρειάς μας, μέσω της ΠΕΔ, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους σε μονάδες υγείας που με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος επιτελούν έναν καθημερινό άοκνο αγώνα με γνώμονα την άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.
Η ΠΕΔ ΑΜ-Θ, έχοντας γνώση των έκτακτων αναγκών των δομών υγείας, με σοβαρότητα και ομοφωνία των μελών της, προσπαθεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην τιτάνια προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας που στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 
Κοινή χρήση:  

Σχόλια