Headlines

Comments

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού για τον Βόρειο Έβρο εντοπίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Πρόκειται για ηλικιωμένο 87 χρονών, κάτοικο του χωριού Δόξα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βορείου Έβρου και εντοπίστηκε θετικός στον ιό. Ο ηλικιωμένος έχει βεβαρημένο ιστορικό υγείας ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές του για να εντοπιστεί πως εκτέθηκε στον ιό.
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας τοποθετείτε για το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στον Βόρειο Έβρο ..
 "Δυστυχώς όταν έρθει ένα  πρόβλημα ακριβώς στην πόρτα μας τότε αρχίζουμε και ανησυχούμε.
Το θέμα δεν είναι να στοχοποιήσουμε ή να στιγματίσουμε κάποιους από τους συνδημότες μας , Οφείλουμε  να λάβουμε όλα εκείνα τα μέτρα , έτσι ώστε να μην έχουμε κρούσματα ή αν τυχόν έχουμε, να τα περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.
Επιτέλους πρέπει να σκεφτούμε , ας μείνουμε σπίτι , ας το κάνουμε πράξη , και όχι μόνο αναρτήσεις στο facebook , ας πείσουμε τους γονείς μας , τους παππούδες μας ότι , δεν θα πάθουν τίποτε εαν δεν πάνε στην τράπεζα , ή σε μια δημόσια υπηρεσία ,διότι δεν υπάρχουν κυρώσεις ούτε πρόστιμα .
Αυτός ο συνωστισμός που παρατηρείται πρέπει να σταματήσει, δεν θέλω να κινδυνολογώ , θέλω να δούμε την αλήθεια κατάματα.
Ήταν σίγουρο , σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα αποφεύγαμε  και εμείς να είμαστε στις περιοχές που θα διαπιστωθούν κρούσματα.
Μένει όμως τώρα σε εμάς να περιορίσουμε τις άσκοπες  μετακινήσεις, ας σταματήσουμε τώρα όλοι ξαφνικά να γίνουμε βαδιστές ή μαραθωνοδρόμοι, να σταματήσουμε να πηγαίνουμε τρεις φορές στο σουπερ μάρκετ .
Σας καλώ να εφαρμόσουμε στην πράξη το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ".

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by