Σε διενέργεια τροχονομικού ελέγχου συνέλαβαν 58χρονο από την Ορεστιάδα με 100 κιλά κάνναβη-Έφαγε και πρόστιμο (300) ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ !!


Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής με τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κάνναβης και την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του διακινητή της.
 Απετράπη η διοχέτευση περισσοτέρων από 100 κιλά κάνναβης, ενώ σε βάρος του 58χρονου ημεδαπού συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
 Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας τροχονομικού ελέγχου στο ύψος του Σταθμού διοδίων Ανάληψης, ξημερώματα σήμερα 12 Απριλίου, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άντρας να κινείται με επιβατηγό όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν (100,9) κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε έντεκα (11) δέματα.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά προέκυψε ότι, την ποσότητα αυτή, ο δράστης την προμηθεύτηκε από περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τη μεταφέρει στον Νομό Έβρου, ενώ για τη μεταφορά θα λάμβανε σημαντικό χρηματικό ποσό. Κατασχέθηκαν το όχημα με το οποίο κινούταν ο 58χρονος μεταφέροντας τα ναρκωτικά κι ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του, ενώ του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.   Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση.

Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου