ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Άγνωστοι πέταξαν 6 κουτάβια σε ρεματιά στους Μεταξάδες

Με μια  εικόνα που αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος ήρθαν αντιμέτωποι οι άνθρωποι του δήμου Διδυμοτείχου στο  χωριό Μεταξάδες , καθώς άγνωστοι πέταξαν 6  κουτάβια σε ρεματιά της  περιοχής .
 Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Διδυμοτείχου  κ . Σκίνδρη Θεόδωρο στο προσωπικό του facebook , μαζί με τον προβληματισμό για το πώς κάποιοι «άνθρωποι» προέβησαν σ’ αυτήν την κτηνωδία.
"Κάποιος που λέγεται Άνθρωπος Μεγ.Εβδομαδα ήθελε να δείξει πόσο Κτήνος είναι αφού έριξε σε αυτή την ρεματιά 6 υπέροχα κουταβάκια στο Χωριό Μεταξάδες.
Ειδοποιηθήκαμε έγκαιρα και ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Μεταξάδων κύριο Χρήστο Κισσουδη και μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον υπάλληλο κύριο Παναγιώτη Νικολαιδη ο οποίος κατέβηκε στην συγκεκριμένη ρεματιά 10μετρων περίπου ώστε να σώσουμε αυτές τις ψυχές. Του αξίζουν συγχαρητήρια και λίγο είναι.
Η υπηρεσία του Δήμου μας μαζί με το σημαντικό έργο που επιτελεί και η Αντιδήμαρχος κ.Στελλα Ζυγογιάννη Θεοδοσίου προσπαθούμε σε οποιαδήποτε συνθήκη χρειάζεται να σώσουμε αυτά τα πλάσματα από κάποιους τραγικούς ανθρώπους.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και θέλουμε δίπλα μας όλους τους Πολίτες που πραγματικά αγαπούν τους τετράποδους φίλους μας".Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου