Headlines

Comments

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1950 ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ - 70 ΧΡΌΝΙΑ ΑΡΔΑΣ

Στις 15 Απριλίου του 1950 γράφτηκε η ιστορία με την ίδρυση της ομάδας του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου "Άρδα" Καστανεών.
Μια παρέα ανθρώπων με μπροστάρη τον αείμνηστο κ. Χρήστο Παπάζογλου, παππού των Χρήστου και Φάνη Παπάζογλου, μελών της τωρινής διοίκησης του Άρδα, μπήκαν ενεργά και στο πρώτο σύνορο της Ελλάδος και της Ευρώπης ίδρυσαν το περήφανο σωματείο του Άρδα!
Ο Άρδας γιορτάζει τα 70 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα του Έβρου. Ενωμένος και δυνατός, προχωρά με το βλέμμα στο μέλλον.
Χρώμα πράσινο και λευκό, το πράσινο της ελπίδας και της αναγέννησης, της φύσης και της ισορροπίας και το λευκό της καθαρότητας της ψυχής, της πίστης και της ειλικρίνειας!
Η φανέλα, το έμβλημα, το γήπεδο... Όλα αυτά να μας ενώνουν και να μας θυμίζουν αλησμόνητες στιγμές, αγωνιστικές επιτυχίες και ορόσημα, όχι μόνο για τον Σύλλογο μας άλλα για το σύνολο των περήφανων κατοίκων των Καστανεών, αποτελεί την μόνιμη σταθερά και ουσιαστική πυξίδα για το μέλλον του αθλητισμού της περιοχής και του χωριού μας καθορίζοντας δεσμευτικά τις αρχές, τη φιλοσοφία και, σε τελική ανάλυση, τους ίδιους τους στόχους της ομάδας. Και χάρη σε αυτή τη σταθερά μπορούμε σήμερα να λέμε :
70 και συνεχίζουμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by