Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα δημιουργηθεί στο δήμο Σουφλίου , οικισμό Λευκίμης.

Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα δημιουργηθεί στο δήμο Σουφλίου  με την χωροθέτηση του να αφορά την Τοπική Κοινότητα Λευκίμης , όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον αντιδήμαρχο Σουφλίου Δαρούση Δημήτρη , επίσης η περιοχή του πρώην δήμου  Τυχερού θωρακίζεται ακόμη περισσότερο με τον Δήμαρχο και όλη τη νέα Δημοτική αρχή να είναι παρόν στις εξελίξεις.
- Σχέδια για την κατασκευή νέου κτηρίου για το Ιατρείο Τυχερού
-Νέο κτήριο  για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού και Συνοριακής Φύλαξης 
Μεγάλα έργα επίσης μετά από την συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια έχουν δρομολογηθεί και για τον κάμπο Τυχερού - Φυλακτού- Θυμαριάς
                   

      Ξεκινάει η λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Λευκίμης Έβρου.
Ευχαριστώ θερμά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κύριο Νίκο Χαρδαλιά για την έγκριση λειτουργίας εποχιακού Πυροσβεστικού κλιμακίου στη Λευκίμη.
Η ίδρυση ενός τέτοιου κλιμακίου στη Λευκίμη ήταν ένα πάγιο αίτημα για την περιοχή του Τυχερού.
Ο Δήμος Σουφλίου θα διαθέσει άμεσα χώρο για την εγκατάσταση του κλιμακίου στον οικισμό της Λευκίμης.
Η περιοχή του Τυχερού θωρακίζεται ακόμη περισσότερο με τον Δήμαρχο και όλη τη νέα Δημοτική αρχή να είναι παρόν στις εξελίξεις.
Με την τεχνική μας υπηρεσία αυτό το διάστημα προετοιμάζουμε τα σχέδια για την κατασκευή νέου κτηρίου για το Ιατρείο Τυχερού, με στόχο την κατασκευή του μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ , επίσης είμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ώστε να επικαιροποιήσουμε την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή νεου κτηρίου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού και Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.
Η περιοχή του Τυχερού αποκτά μια νέα δυναμική καθώς πέραν των άλλων στην περιοχή δραστηριοποιούνται η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία με πλήθος στελεχών, η Βιομηχανία Ξυλείας 'Ακριτας' και φυσικά οι Αγρότες μας που αποτελούν το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας.
Μεγάλα έργα επίσης μετά από την συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια έχουν δρομολογηθεί και για τον κάμπο Τυχερού - Φυλακτού- Θυμαριάς.
Συνεχίζουμε......!!!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια