Στις Καστανιές του Έβρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας


                     Στις Καστανιές του Έβρου κάνει Πάσχα η πρόεδρος της Δημοκρατίας. 
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται το στρατιωτικό φυλάκιο στα ελληνοτουρκικά σύνορα ανήμερα του Πάσχα συνοδευόμενη από τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ 

Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε τηλεφωνικά, όσο ήταν στο φυλάκιο, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε και μετέφερε στους αξιωματικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του φυλακίου, τις ευχές του πρωθυπουργού για την ημέρα για του Πάσχα.
 «Βρίσκομαι σήμερα, την Κυριακή του Πάσχα, κοντά στους φύλακες των συνόρων μας, για να αποτίσω φόρο τιμής στις ένοπλες δυνάμεις μας, οι οποίες, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ελλάδας και συνάμα την ασφάλεια της Ευρώπης. Για να διαβεβαιώσω τους ακρίτες μας ότι, διασφαλίζοντας τα σύνορα, διασφαλίζουν και την ειρήνη.
Αλλά και για να μεταφέρω στους υπόλοιπους Έλληνες το μήνυμα που αντλούμε από το υψηλό φρόνημα των ανδρών και γυναικών αυτών: ότι με πίστη, αποφασιστικότητα και συνέπεια μπορούμε να υπερβούμε κάθε πρόκληση και κάθε κίνδυνο», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.