«Προς οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων μικτών και αναπτυξιακών των ΕΠΣ»


Το θέμα της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων των μικτών ομάδων, καθώς και των αναπτυξιακών της κάθε Ενωσης της χώρας φέρνει στο προσκήνιο σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το SDNA, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφασίστηκε να προταθεί η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων προεπιλογής, αλλά και των αναπτυξιακών των ΕΠΣ. Για το αν θα επικυρωθεί οριστικά αυτή η πρόταση, αυτό θα ξεκαθαρίσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για την Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα οι εξελίξεις μεταφέρονται για τις 27 Απριλίου και απ’ ό,τι φαίνεται οι αποφάσεις θα είναι ανάλογες αυτών που θα ληφθούν για τη μεγάλη κατηγορία (Σούπερ Λιγκ 1).
Το σχετικό ρεπορτάζ του SDNA έχει ως εξής:
«Το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (14/4) συνεδρίασε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, θέτοντας επί τάπητος τα δεδομένα για το μέλλον των πρωταθλημάτων που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.
Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αποφασίστηκε να προταθεί η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Προεπιλογής, αλλά και των αναπτυξιακών των Ενώσεων κι εκείνο που μένει είναι η επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Σε ό,τι αφορά τη Γ' Εθνική και τα ερασιτεχνικά οι εξελίξεις μετατέθηκαν για τις 27 Απριλίου, οπότε και λήγει η... δεύτερη φάση της καραντίνας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση. Εφόσον αποφασιστεί να επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα, πρόθεση είναι να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο. Είναι ωστόσο προφανές ότι εφόσον αποφασίσει η Superleague την οριστική διακοπή, ανάλογη θα είναι η μοίρα και της Γ' Εθνικής-Ερασιτεχνικών».
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου