ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ (Ε.ΤΑ.Β.Ε) ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: Είναι πολύ θολό το τοπίο ως προς το εάν νομίμως μπορούμε να ανοίξουμε ,κάθε υπηρεσία λέει τα δικά της

Συστήνω αυτοσυγκράτηση και υπομονή σε όλους τους προπονητές.
Αντέξαμε δύο και κάτι μήνες μακριά από τους μαθητές μας μακριά από τις δουλειές μας ακόμη μια μέρα δεν χάθηκε τίποτε.
Ο σύλλογος που εκπροσωπώ δεν θα ανοίξει αύριο πρώτα απ' όλα γιατί είναι πολύ θολό το τοπίο ως προς το εάν νομίμως μπορούμε να ανοίξουμε (κάθε υπηρεσία λέει τα δικά της ) και δεύτερον γιατί θεωρώ τελείως άδικο και παράλογο το ένας αθλητής ανά 30τμ από 13 ετών και πάνω τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις τα μέτρα είναι πιο ευνοϊκά για άλλους κλάδους.
Πρέπει η πολιτεία να αντιληφθεί πως με τέτοιου είδους ημίμετρα δεν βοηθάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά τον σπρώχνει σε μεγαλύτερο τέλμα.
Πρέπει να εισακουστούν οι προτάσεις της ομοσπονδίας και εάν πραγματικά θέλουν την βιωσιμότητα των σωματείων να επιτραπεί με αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους η έναρξη των μαθημάτων σε όλες τις ηλικίες από αύριο κιόλας.
 Μπορώ να αναφέρω πολλά τραγελαφικά που συμβαίνουν όμως δεν είναι της παρούσης και στόχος μου μέσα από αυτή την ανάρτηση δεν είναι να κατηγορήσω κανέναν. 
Αντιλαμβάνομαι την δυσμενή θέση που βρισκόμαστε λόγω της πανδημίας όμως όλοι μαζί στηρίξαμε τις αποφάσεις της πολιτείας και καταφέραμε να βγούμε νικητές πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και η πολιτεία να αντιληφθεί πως εάν καθυστερήσει λίγο ακόμη στα ήδη στενά περιθώρια που απέμειναν για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα σωματεία η ζημία θα είναι τεράστια και τον Σεπτέμβριο που εκ των πραγμάτων θα ανοίξουμε θα είμαστε αποδεκατισμένοι όσοι αντέξουν για να ανοίξουν.
Ταλέντα θα χαθούν ,αθλητές υψηλού επιπέδου και υψηλών διακρίσεων θα χάσουν πολύτιμο έδαφος καθώς θα έχουν μείνει πολύ πίσω στην προετοιμασία τους, δουλειά και προγραμματισμός ετών θα ακυρωθεί.
Εύχομαι η εβδομάδα που θα διανύσουμε να είναι η απαρχή θετικών εξελίξεων και όλοι μας να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο που τόσο πολύ μας έλειψε..
Κοινή χρήση:  

Σχόλια