ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ


Σε προγραμματική έξαρση βρίσκονται στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Η πρωταθλήτρια ομάδα της Καβάλας  που προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική έχει αρχίσει ήδη τη συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα χρονιά και φροντίζει να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην κατηγορία.

Στο ΟΡΦΑΝΙ και τον ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ παραμένουν και οι : Γιώργος Ευαγγελλέλης (μπακ) , Γιώργος Πετρίδης (χαφ) , Γιώργος Κουκούτσης (χαφ) , Παναγιώτης Αραμπατζής (χαφ) , Malluta Klevis (μπακ) , Αναστασιάδης Θοδωρής (τέρμα) , Θεριακής Γιώργος (τέρμα) , Άντι Γιάνα (φορ) . Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας όλοι τους , κάποιοι ήταν μαζί μας από την περσινή χρονιά , και κάποιοι ήρθαν την τελευταία σεζόν !
Δύο χρονιές δύο πρωταθλήματα , επιτυχίες οι οποίες οφείλονται στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και δικαίως θα είναι μαζί μας και στην Γ' Εθνική!
 Η Διοίκηση εύχεται σε όλους καλή επιτυχία την χρονιά που έρχεται , χωρίς τραυματισμούς !

Κυριάκος Αλεπίδης !!! Το "8"αρι του  ΜΕΓΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ της ομάδας εν όψη Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ! Πολλά χιλιόμετρα , διαχείριση κατοχής , δημιουργία και βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι , με λίγα λόγια ένας ποδοσφαιριστής για όλες της δουλειές ! Ο Κυριάκος ήταν βαρόμετρο την περσινή σεζόν είχε ανταπεξέλθει απόλυτα , χωρίς να χάσει ούτε μια αγωνιστική , είναι από αυτούς τους λίγους αναντικατάστατους με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής! Ο #ΜΕΓΑΣ και Kyriakos Alepidis μαζί και στην Γ' Εθνική σε μια απαιτητική χρόνια , σε μια χρονιά επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια !



Main Ad
                         Και ο Παναγιώτης Μερτίκας ανανέωσε την συνεργασία του με τον  ΜΕΓΑ !
 Ο Σερραίος ποιοτικός μεσοεπιθετικός παρόλο που την σεζόν που μας πέρασε εξέτιε την στρατιωτική του θητεία και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας , πρόλαβε εν τούτης να δείξει την ποιότητα του , ειδικά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος , όπου έκανε τα πάντα και ανασταλτικά και επιθετικά δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά και σκοράροντας οπότε του δίνονταν η ευκαιρία !
Η Διοίκηση έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτόν και τις δυνατότητες του ανανεώνει την συνεργασία και τον φέρνει στο #ΟΡΦΑΝΙ και για την ερχόμενη σεζόν !
Ανανέωση συνεργασίας !!! #ΜΕΓΑΣ και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Γιώργος Τουρασανίδης !!! Ο Γιώργος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας , θωρακίζοντας την άμυνα του #ΜΕΓΑ και παράλληλα ήταν άκρως αποτελεσματικός οπότε ανέβαινε στην επίθεση , με κορυφαία στιγμή την επίτευξη του γκολ στο 72' στο εκτός έδρας ματς στο Βερούλειο εναντίον του Βύρωνα . Σε έναν αγώνα και ένα γκολ όπου έκρινε τελικώς το πρωτάθλημα. Η Διοίκηση ευχαριστεί τον Γιώργο για όσα πρόσφερε και ανανεώνει την συνεργασία μαζί του , όπου μαζί θα παλέψουμε και στα σαλόνια της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ.


Μαζί μας θα είναι και την επόμενη χρονιά το Νο "1" του ΜΕΓΑ , Λευτέρης Τοπαλίδης ! Όπου επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες , αυτήν την φορά με την ομάδα του χωριού του ! Πέρσι η απόδοση του ήταν από τις κορυφαίες , δίνοντας πολλούς βαθμούς στην ομάδα καθώς με σωτήριες επεμβάσεις κρατούσε το σκορ χαμηλά ! 
Ο MVP του  ΜΕΓΑ θα είναι ο υπεύθυνος για την φύλαξη των -GoalPost- και αυτήν την χρονιά !

Κοινή χρήση:  

Σχόλια