Κόψτε τα ξενόγλωσσα ονόματα σε Ελληνικό ποδόσφαιρο-αθλητισμό και αντικαταστήστε τα ξανά με τα κανονικά τους ελληνικά

Κόψτε, αποβάλλεται πλέον από το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον ελληνικό αθλητισμό, τα γελοία αυτά ξενόφερτα ονόματα στα πρωταθλήματά μας και αντικαταστήστε τα ξανά με τα κανονικά τους ελληνικά.
Τέλος πια (λ.χ.) η… Super League, η Super league 2, η Football League στο ποδόσφαιρο, που πέρα από το μπέρδεμα που προκαλούν, για το πια είναι και που η σωστή κατηγορία, αποτελούν ένα ακόμη καταστροφικό ξενόφερτο, δουλοπρεπή, αναξιοπρεπή, όχι εθνικά σωστό και περήφανο  σημείο, στοιχείο στην χώρα και στην πατρίδα μας.
Σε καμία άλλη σοβαρή και στοιχειωδώς περήφανη ευρωπαϊκή χώρα δεν συμβαίνει αυτό. Και συμβαίνει στην δική μας η οποία  υποτίθεται πως δίδαξε στην Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο τα γράμματα, τον πολιτισμό, τα πάντα στην αρχαιότητα.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, θα μπορούσαμε επίσης να συμπληρώσουμε εδώ. Αλλάξαμε δηλαδή τα ονόματα, προς το… ευρωπαϊστή και η μούχλα, η μιζέρια, η πρωτόγωνη κατάσταση έμεινε η ίδια (και) στον χώρο της… μπάλας και του αθλητισμού μας γενικότερα.
Α’ Εθνική, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική και Περιφερειακό Πρωτάθλημα  (γιατί ούτε καν κανονική Δ’ Εθνική πια αυτό δεν είναι, η σημερινή… Γ’ Εθνική βέβαια), πρέπει πλέον να είναι οι σωστές, ελληνικές και “καθαρές” ονομασίες των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου της πατρίδας μας και φυσικά το ίδιο – ξαναλέμε – πρέπει να γίνει άμεσα και στα υπόλοιπα.
Και αυτό (ξαναλέμε επίσης) για να την μπερδεύεται ο κόσμος και πάνω απ’ όλα για να μην ξεχνάμε, να τιμούμε και εδώ το γεγονός, πως είμαστε – περήφανοι και αξιοπρεπής-  Έλληνες, που ζούμε στην αγαπημένη μας χώρα, πατρίδα.
Main Ad
από 
 
Πηγή :sportstonoto.gr


Κοινή χρήση:  

Σχόλια