Headlines

Comments

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΙΤΖΟΥΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ


Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και να μην ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με πια μορφή θα παρουσιαστεί το νέο πρωτάθλημα της Α ΈΒΡΟΥ , ωστόσο στον Ατρόμητο Ασπρονερίου είναι αποφασισμένοι και κινούνται γρήγορα στον σχεδιασμό τους.
Οι πρώτες συζητήσεις που γίνονται   αφορούν ανανεώσεις παικτών από το υπάρχον έμψυχο υλικό.
 Αφού συμφώνησε και για την καινούρια χρόνια με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο για να έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Σήμερα ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη ανανέωση του 22χρονου μέσου , γέννημα θρέμμα της ομαδας , Αντώνη Φοτσιτζούδη.

Η ανακοίνωση του σωματείου:
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αφού συμφώνησε και για την καινούρια χρόνια με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο για να έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, προχωράει πλέον ακάθεκτη στον σχεδιασμό της ομαδας που θα έχει στόχο ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ στο πρωτάθλημα σε οποία μορφή και αν είναι αυτό!
Το βασικό μέλημα είναι να ξεκινήσει από σήμερα 1 Ιουλίου να κρατήσει όλο το περσινό βασικό κορμό της ομαδας που την έκανε πρωταθλήτρια και αητητη την περσινή χρόνια .
Ετσι σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πρώτη επίσημη ανανέωση της ομαδας μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη απο ένα γέννημα θρέμμα της ομαδας μας,ο 22 χρόνος μεσος Αντώνης Φοτσιτζουδης!
Ενας απ τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Έβρου ο οποίος παρόλο που ήταν στοχος ομάδων Γ εθνικής παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του για να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους μεγάλους στόχους που έχει!
Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα!
Main Ad

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by