ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ο ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ


Ο ΑΟ Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων έχοντας πλέον την ειδική αθλητική αναγνώριση και το δικαίωμα ώστε να συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στα μέτρα στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων.
 Η δημιουργία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων θα καταγράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ακριβές σύνολο των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων ώστε να μπορούν οι πολίτες της χώρας ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τα νομίμως λειτουργούντα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού συμβουλίου της ομάδος μας στις 14 /6/2020 με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φίλους της ομάδος μας ότι και πάλι πρώτοι και επίσημα την ολοκλήρωση της εγγραφή μας στο Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.
 Συνεχίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα να ενδυναμώνουμε την ομάδα μας σ' όλα τα επίπεδα, όπως της πρέπει και της αρμόζει...!!!
Main Ad
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ...... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου