Headlines

Comments

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ


Ο φυσικός αρχηγός και η ψυχή της ομάδας , Γιώργος Παρασχούδης , συνεχίζει να φορά τη φανέλα του Ατρόμητου με πρωταγωνιστικές διαθέσεις και την επόμενη σεζόν.
 Σε μία ακόμη ανανέωση συμφωνίας με ποδοσφαιριστή της προχώρησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου , μετά  τον Φοτσιτζούδη ,  συνεχίζει ο Γιώργος Παρασχούδης με την ουσιαστική και αγωνιστική παρουσία του και τη νέα χρονιά στον σύλλογο, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.
Η ανακοίνωση του σωματείου:
  Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κάτι συνηθισμένο για αυτόν ..ότι και την επόμενη χρόνια θα είναι στην ομάδα ο εκτος από γέννημα θρέμμα και αυτος(όπως ο Φοτσιτζουδης)παικτης,ό παικτης με τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα,η «ψυχή»της ομαδας τόσα χρόνια ,ο φυσικός αρχηγος της ομαδας ..
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ!!Δεν θα μπορούσε να πει όχι και αυτός στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει φετος Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ στο α’ τοπικό σε οποια μορφή και να έχει!Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα !
Ατρομητος Ασπρονεριου 2020-21⚽️⚽️⚽️!!
Main Ad

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by