Headlines

Comments

Η Δικαιοσύνη τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο

Την πόρτα της Εισαγγελίας Ορεστιάδας πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο Επικεφαλής της Παράταξης "Νέο Ξεκίνημα" κ. Σκίνδρης Θεόδωρος παραδίδοντας στον αρμόδιο εισαγγελέα ένα πλήρης φάκελο με στοιχεία όσον αφορά τον Δήμο Διδυμοτείχου όπου από το 2011 έως και σήμερα τα κινούμενα αυτοκίνητα του δήμου μηχανήματα κλπ  που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.
 Επίσης, ότι ο Δήμος υπολειτουργεί χρόνια τώρα χωρίς Γραφείο κινήσεως χωρίς να χρήζει τα απαραίτητα έγγραφα και έλεγχο για τις κινήσεις των οχημάτων όπως επίσης πλημμελή έλεγχο για τα καύσιμα.
Ο ίδιος τηλεφωνικά μας είπε: 
Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά σε μια τραγική ανεύθυνη και ένοχη ενέργεια εδώ και δέκα χρόνια του Δήμου όσον αφορά την κακοδιαχείριση σε θέματα που κινδυνεύουν οι ανθρώπινες ζωές των υπαλλήλων καθώς ανεβαίνουν σε οχήματα σακαράκες όπως τόνισε με έμφαση , χωρίς μηχανικό έλεγχο ,χωρίς όλες αυτές τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή κίνηση του οχήματος τους.
Οχήματα που έπρεπε να είχαν ακινητοποιηθεί και να είχαν αντικατασταθεί αλλά που δυστυχώς κανένας έως σήμερα δεν νοιάστηκε, κανένας δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες του, κανένας δεν τόλμησε να μιλήσει πλην των εργαζομένων ,που μόνο ψεύτικες υποσχέσεις έπαιρναν τόσα χρόνια και που καμία δημοτική αρχή δεν έσκυψε στα σοβαρά προβλήματα τους.
Τέλος επεσήμανε πως δεν θα σταματήσει τον δύσκολο ανηφορικό αγώνα του έστω και μόνος για να βγάζει στην επιφάνεια ένοχα μυστικά και τραγικά ποινικά αδικήματα εναντίον της καθημερινότητας των πολιτών ώστε κάποιοι να καταλάβουν ότι εκτός το να κοιτούν την καρέκλα και το κουστούμι τους πρέπει να ανακατέψουν την τράπουλα και να δουλέψουν κάτι που δεν το βλέπει έως σήμερα.
Σκοπός του η ακεραιότητα των εργαζομένων και των πολιτών.


Main Ad



Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by