ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥΒήμα βήμα ο Ατρόμητος Ασπρονερίου υλοποιεί  μια από τις προτεραιότητες που έχει θέσει εξ αρχής , τις άμεσες επαφές και ανανεώσεις  παικτών από το υπάρχον ρόστερ, ώστε στο νέο πρωτάθλημα της Α Έβρου να παρουσιαστεί δυνατός και πρωταγωνιστής  .
Δυο ακόμη παίκτες ανακοίνωσε η διοίκηση , τον 23χρονο αμυντικό Κυριακούδη Βαγγέλη και τον  29χρονο  μέσο Παρασχούδη Βάϊο  και οι δυο τους προέρχονται  από τα σπλάχνα της ομάδας .

Η ανακοίνωση του σωματείου:
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και την επόμενη χρόνια θα είναι στην ομάδα άλλοι 2 παίκτες γέννημα θρέμμα της ομάδας! Ο 23χρονος αμυντικός ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ και ο 29χρονος μέσος ΒΑΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ !!Δεν μπορούσαν να πούνε και αυτοί όχι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
Έτσι με τις σημερινές 2 ανανεώσεις(συν των Φωτσιτζουδη, Παρασχουδη,) 4 παικτες γέννημα θρέμμα της ομάδας δώσανε το έναυσμα για την συσπείρωση της ομαδας ,έτσι ώστε να πετύχει το μεγάλο στόχο που βάλαμε στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ φέτος ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ στο α’ τοπικό σε όποια μορφή και να έχει αυτό!
Τους ευχόμαστε να έχουν μια ποδοσφαιρική χρονιά  όλο χαρές με υγεία πάνω από όλα!Main Ad

Κοινή χρήση:  

Σχόλια