Headlines

Comments

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΝΟΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-21 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ /ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με του αρχηγούς ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την Ένωση Οινόης , με τον Οικονόμου Θανάση και Παναγιώτη Τσοκαλίδη.
Η συνέχεια ήρθε με τους Ραδιόγλου Κώστα,Θωμά Γκακίδη,Γρηγόρη Πούσκα, Xristoforos Alexx Μπαξεβάνη Ζήση , Πέτρο Μπαξεβανίδη Στέργιος, Μπαξεβανίδης, Μαξούμ Ζελιά ,Ανέστης Κιοσέογλου, Κωνσταντίνο Δελημήτρο.
Ακολούθησαν οι πρώτες μεταγραφές  με την επιστροφή του Νικολάου Νίκο, Γιάννη Δήμου και του Χριστόφορου Καπετανκωνσταντή  από τον ΑΟ Νεοχωρίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του σωματείου:
Μετά από μια δύσκολη περσινή χρονιά και ενόψη το στήσιμο της καινούργια ξεκινάμε με τους αρχηγούς της ομάδας μας Thanasis Oikonomou για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα μας.. Θανάση σου ευχόμαστε καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Panagiotis Tsokalidis επίσης ένα άλλο μεγάλο κομμάτι για εμάς ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα μας ως παίκτης και βοηθός προπονητή.. Καλή σεζόν και στους δύο με στόχο το περσινό κέρδος που ήταν οι μικροί να ενταχθούν στην ομάδα ακόμα πιο πολύ..


Παραμένουν επίσης στην ομάδα μας Kostas Radioglou Thwmas Gkakidis Tsimh Pco Grigoris Pouskas Xristoforos Alexx Zisis Baxevanhs Πέτρος Μπαξεβανίδης Στέργιος Μπαξεβανίδης Μαξούμ Ζελιά Ανέστης Κιοσεογλου Κωνσταντινος Δελημητρος καλή σεζόν σε όλους μακριά από τραυματισμους
 Ξεκινώντας με τις μεταγραφές μας για φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Nikos Nikolaou στην ομάδα μας. Ένας εκ των οποίων προσέφερε τα μέγιστα στο προπέρσινο πρωτάθλημα.. Νίκο καλώς ήρθες πάνω από όλα υγεία και μακριά απο τραυματισμούς..

Μεταγραφών συνέχεια… επιστροφή μετα απο ενάμιση χρόνο Giannis Dimou. Ακομα μία πολύ καλη προσθήκη για την ομάδα μας ένα παιδί δικό μας με αρκετές χρονιές να φοράει την φανέλα της Οινόης.. Γιάννη καλη χρονια μακριά απο τραυματισμους.

 Τρίτη μεταγραφή για την ομάδα μας . Χριστόφορος Καπετανκωνσταντης.
 Ο Χριστόφορος αγωνιζόταν πέρσι με την ομαδα του νεοχωριου. Η θέση του είναι στοπερ και αμυντικό χαφ.. Χριστόφορε καλώς ήλθες στην μεγάλη παρέα της Οινόης.. σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια μακριά από τραυματισμους με υγεία πάνω από όλα..







Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by