Headlines

Comments

Ο Θεόδωρος Σκίνδρης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου (ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και τις αποκαλύψεις για την ΔΕΥΑΔ με κακοδιαχείριση 10 ετών με στοιχεία πάντα που παρουσίασα στο συμβούλιο όπως και στο Κ.Κ.Π.Α. με την μη ύπαρξη ορκωτών λογιστών ενημερώνω και δημόσια τους πολίτες ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τις Δικαιοσύνης. Επίσης θα ενημερώσω το Σώμα Επιθεωρητών το ΣΔΟΕ η Περιφέρεια η Αποκεντρωμένη διοίκηση όπως και ο Αρμόδιος Υπουργός. Μη μπορώντας να συμβιβαστώ και να κρύψω την αλήθεια από όλες και όλους εσάς. 
Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Αντιπρόεδρο του ΚΚΠΑ κ. Γατίδη Αθανάσιο που δήλωσε και επίσημα την παραίτησή του μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έγιναν. Επίσης με το ήθος του έκανε και ο ίδιος ενέργειες μαζεύοντας στοιχεία τα οποία θα καταθέσει και ο ίδιος στην Δικαιοσύνη και στις Αρμόδιες Υπηρεσίες.
 Ακόμα λοιπόν μια ηχηρή παραίτηση από έναν άνθρωπο με ήθος και αξίες. Όλα κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσουν και οι πολίτες όσο είμαι εκεί πρέπει να μαθαίνουν και να κρίνουν.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»


Δείτε ολόκληρη την δημοτική συνεδρίαση  από το  Didymoteicho.net

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by