Δεύτερος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δελτίο του - η δημόσια επιστολή του

Δεύτερος ποδοσφαιριστής ,μετά την δημόσια διαμαρτυρία του (Γρηγόρη Ατματζίδη) ο Τσακλιώτης Αγάπιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δελτίο του , θέλει να αποχωρίσει όπως αναφέρει  ο ίδιος  στον προσωπικό του λογαριασμό , δεν παίρνει την ελευθέρας 
μετά από μια καλή πορεία στο Κύπελλο κάνοντας μια όμορφη χρονιά με πολύ καλούς φίλους αλλά και άτομα του χωριού, δυστυχώς η ομάδα του Ατρόμητου μετά από όλα αυτά φτάνει στο σημείο να ζητάει κέρδος από τον ίδιο  για να φύγει και να πάει να παίξει αλλού  .   

Αναλυτικά όσα έγραψε :
Δυστυχώς θα πρέπει και εγώ με την σειρά μου να σχολιάσω για όλα αυτά που γίνονται τελευταία ... Κάνοντας την αποχώρηση μου από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ με στόχο το πρωτάθλημα και μια καλή θέση στο κύπελλο. Βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να πω και να κάνω πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται σήμερα... Πέρσι καθώς φεύγω από την πρωτοπόρο πρωταθλήτρια ΑΕΔ Κλείνω μεταγραφή στον Ατρόμητο με στόχο το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στο κύπελλο κάνοντας μια όμορφη χρόνια με πολύ καλούς φίλους αλλά και άτομα του χωριού.. δυστυχώς η ομάδα του ατρόμητου μετά από όλα αυτά φτάνει στο σημείο να ζητάει κέρδος από μένα για να φύγω και να πάω να παίξω άλλου κάτι το οποίο είναι εντελώς βίαιο απέναντι στο πρόσωπο μου και μάλιστα κακό καλώντας στο τηλέφωνο χωρίς να μου απαντάνε αλλά και χωρίς να συναντηθούν μαζί μου να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν παίρνω την ελευθέρας.

Υ.Γ Συγνώμη αλλά  πιέστηκα για να το κάνω.

Κοινή χρήση:  

Σχόλια