Headlines

Comments

Διαδικτυακά μαθήματα για τους διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου

                   

συνδεσμος διαιτητων επσ εβρου


                                Μπαίνει το διαδικτυακό μάθημα στους διαιτητές της ΕΠΣ Έβρου

Σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας zoom πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 ,υπό την αιγίδα  του συνδέσμου διαιτητών ΕΠΣ Αχαϊας .

Συμμετείχαν  στο διαδικτυακό αυτό σεμινάριο  διαιτητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Έβρου μετά από πρόσκληση προς στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Έβρου Στρατούδη  Γιάννη.

Η παρουσία ήταν πολύ μεγάλη αφού σχεδόν όλα τα μέλη των δυο συνδέσμων ήταν παρών και παρακολούθησαν το εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν  40  διαιτητές από τον Σύνδεσμο ‘Έβρου και 55 από τον Σύνδεσμο Αχαϊας.

Συμμετείχαν ο Αρχιδιαιτητής  της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος   Φίτσας Ηλίας παρατηρητής στην super league , ο Αρχιδιαιτητής από την Πάτρα  Ανδρέας Τριανταφύλλης, ο πρόεδρος  του συνδέσμου  ΕΠΣ Έβρου  Στρατούδης Ιωάννης .

Επίσης οι δυο πρόεδροι των ,ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ Παντελής Χατζημαρινάκης και Άγγελος Δανιήλ  ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ απηύθυναν θερμό χαιρετισμό.

Το διαδικτυακό μάθημα (από 7:30 έως 9:45), έγινε από τον έμπειρο καθηγητή διαιτησίας Χρυσόστομο Μάνθο. και τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα  Μεσάζο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Εβρου Στρατούδης Ιωάννης (Εκπαιδευτής  διαιτησίας Α κατηγορίας )  δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τηλεκπαίδευση και πρόθεσή του είναι να ενταχθούν πιο εντατικά μαθήματα  για την συνεχή επιμόρφωση των διαιτητών  μέσω της ίδιας πλατφόρμας και να καθιερωθούν στις συναντήσεις της  Δευτέρας .

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by