ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :Σημαντική ανακοίνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

DHMOS SOUFLIOU

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Λόγω των επικίνδυνων καιρικών ϕαινομένων που επικρατούν το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του Δήμου Σουϕλίου, αλλά και τις μετεωρολογικές προγνώσεις για συνέχιση αυτών και τις επόμενες ώρες, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων, να απομακρυνθούν και να μην πλησιάζουν σε ποταμούς, παραποτάμους και χειμάρρους, καθώς και σε γέϕυρες.
Οι κτηνοτρόϕοι να απομακρύνουν το ζωικό κεϕάλαιο από την περιοχή με πολύ μεγάλη προσοχή.
Στην κοινότητα Μικρού Δερείου και τους οικισμούς αυτής, έχει πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοϕορίας των οχημάτων.
Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, Μάνδρας, Πρωτοκκλησίου, Μαυροκκλησίου και Κυριακής η κυκλοϕορία διεξάγεται με δυσκολία και υπάρχει επικινδυνότητα. Συνίσταται στους χρήστες της οδού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  ΑΠΟΦΑΣΗ 41 
Ο Δήμαρχος Σουφλίου Έχοντας υπόψη 
1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 ( ΦΕΚ 87/τ.Α’/07-06-2010 ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» 
2. Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον ορεινό όγκο της κοινότητας Μ. Δερείου του Δήμου Σουφλίου λόγω ισχυρών βροχών και καταιγίδων που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, καθώς επίσης, τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και της κυκλοφορίας των οχημάτων
 Αποφασίζουμε Τη διακοπή λειτουργίας των παρακάτω Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου και αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 , στους ακόλουθους οικισμούς του Δήμου Σουφλίου: 
Δημοτικά Σχολεία Ρούσσας, Μεγάλου Δερείου και Σιδηροχωρίου, καθώς και των Νηπιαγωγείων Ρούσσας και Μεγάλου Δερείου . 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 

 Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια