ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ


Όπως ακριβώς αναγγέλθηκε από τον ίδιο τον προπονητή της Δόξας Θανάση Κολιτσιδάκη, λίγη ώρα μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης υπήρξε συνάντηση του με τους ανθρώπους που ασκούν διοίκηση στην ΠΑΕ. 
Θορυβημένος όπως ήταν φυσιολογικό να είναι από τα αποτελέσματα και την αντίδραση του κόσμου, ουσιαστικά ζήτησε και πήρε την στήριξη τους. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας παρότι ο ίδιος ποτέ δεν ανέφερε στη δήλωση του ότι είχε πρόθεση παραίτησης, όπως λανθασμένα δημοσιοποιήθηκε σαν πιθανή μια τέτοια εξέλιξη. 
 Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες υπάρχουν, είναι δεδομένες και αφορούν κάθε πλευρά στο βαθμό που της αναλογούν και ο καταλογισμός θα γίνει στον κατάλληλο χρόνο. 
 Όταν η ομάδα παρουσιάζει μια τόσο θλιβερή εικόνα, στα όρια ενός συνεχόμενου διασυρμού, όλοι, διοικούντες, προπονητές και παίκτες είναι μέσα στο κάδρο της ευθύνης. 
 Προς το παρών υπάρχει μπροστά το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τα Τρίκαλα όπου στον πάγκο τους ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συνεχίζει κανονικά παρά την ξεκάθαρη πρόθεση παραίτησης που αυτός είχε εκφράσει μετά τη λήξη και την επική ανατροπή που προηγήθηκε στο τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού της θεσσαλικής ομάδας με τον Ιωνικό . 
 Ο συνδυασμός του αποτελέσματος του αγώνα της Δόξας με τα Τρίκαλα και του παιχνιδιού της Ιεράπετρας με τον Απόλλωνα Λάρισας θα δώσει ένα πρώτο στίγμα της επικινδυνότητας που έχει πάρει η κατάσταση για την πορεία της δραμινής ομάδας. 
 Φυσικά ακολουθεί άλλη μια τριάδα δύσκολων και σημαντικότατων αγώνων για τη δραμινή ομάδα όπου θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η θολή εικόνα που έχει δημιουργηθεί από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.
 Βέβαια αυτό που τώρα προέχει είναι η άμεση αποφυγή των περιπετειών. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να επανακάμψει με οποιοδήποτε τρόπο, να βρει ξανά την καλή αγωνιστική της ταυτότητα που βασίζεται στο καλό έμψυχο υλικό που διαθέτει και να προσθέσει βαθμολογικές ανάσες στο ασφυκτικό της περιβάλλον. Εύκολο ή δύσκολο αυτό είναι το ζητούμενο για τον προπονητή και την διοίκηση. 
 -Το καθιερωμένο τεστ CONVID που γίνεται κάθε Δευτέρα και μετά προπόνηση με χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές του αρχικού σχήματος και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε το σημερινό πλάνο προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης 
 Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ηλιάδη Τυχερός μέσα στην απερίγραπτη ατυχία του ήταν τελικά ο Μιχάλης Ηλιάδης. Ο δραμινός πορτιέρο των «μαυραετών» περιμένοντας να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που θα του δινόταν ξεκίνησε στο χθεσινό παιχνίδι όμως πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο αποχώρησε πάνω στο φορείο με πολύ έντονους πόνους.
 Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ποδοκνημική καθώς το πόδι του «κόλλησε» στο χόρτο την στιγμή που πήγε να σουτάρει τη μπάλα. 
Δεν έδειξε κάτι το επιλήψιμο ο ακτινολογικός έλεγχος που έγινε χθες το απόγευμα, μετά το παιχνίδι. Πρόβλημα μελανιάσματος δεν υπάρχει καθώς σε αυτό βοήθησε η άμεση παγοθεραπεία ωστόσο πιθανότατα αύριο θα γίνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος και η σοβαρότητα του τραύματος του. 
Οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να επιστρέφει μετά από διάστημα λίγων ημερών κατά το οποίο η φανέλα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα θα πάει στον νεαρό και ελπιδοφόρο Θεοδωρίδη. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ – SportDrama

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.