ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Π.ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ: Εύχομαι στον νέο Σωματάρχη υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του


Με ιδιαίτερη χαρά, ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος υποδέχθηκε την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στο γραφείο του, τον Αντιστράτηγο Χουδελούδη Άγγελο,  νέο Διοικητή  του Δ’ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ».

Ο κ.Χουδελούδης επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη μας για την επίσημη τελετή παράδοσης-παραλαβής της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΑΨΟΣ», πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο. Η συνάντηση με τον κ.Καλακίκο πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση στρατού και Δήμου ότι θα συνεχιστεί η ίδια καλόπιστη συνεργασία, που ορίζει η παράδοση της συνύπαρξης λαού και στρατού στην ακριτική περιοχή του Έβρου.

Ο δήμαρχος Σουφλίου συνεχάρη τον Αντιστράτηγο  Άγγελο Χουδελούδη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» και του εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του που βρίσκεται επικεφαλής του συγκεκριμένου στρατιωτικού σχηματισμού ένας καταγόμενος από τον Έβρο αξιωματικός, που γνωρίζει άριστα την περιοχή και έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης, με τελευταία την Διοίκηση της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης, το χρονικό διάστημα 2019-2020. 

 tvthrakiotis- Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια