Headlines

Comments

Τοποθετούμαστε δημόσια υπέρ της αναβολής όπως και η πλειονότητα άλλωστε των ομάδων του Νομού μας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο Π.Γ.Ν.Α ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Μετά την διαδικτυακή συνάντηση της Διοίκησης της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ με τα σωματεία της Α' Κατηγορίας του Νομού μας την προηγούμενη Παρασκευή, ερχόμαστε να επισημάνουμε τα εξής:
1. Για ποια έναρξη πρωταθλήματος μπορούμε να μιλήσουμε και μάλιστα μετά από μια ακόμη παρατεταμένη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους διακινδυνεύοντας επικίνδυνα την σωματική υγεία και ακεραιότητα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας;
2. Η αναβολή του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να αποτελέσει αιτία διαξιφισμού μεταξύ των ομάδων και αυτό διότι εκτός όλων των δύσκολων επιδημιολογικών δεδομένων όλοι θα θα πρέπει να επιδιώκουμε ένα πρωτάθλημα με δυναμική και ανταγωνισμό που θα προετοιμάσει το δυνατόν καλύτερα τον πρωταθλητή και όχι ένα πρωτάθλημα παρωδία με 2-3 ομάδες γιατί θα μας το ζητήσει ετεροχρονισμένα η Ε.Π.Ο
3. Η νέα Εκτελεστική της Ε.Π.Ο που εκλέχτηκε προσφάτως αποτελείται από προέδρους των Ενώσεων οι οποίοι ήδη έχουν επικοινωνήσει με τα σωματεία για να πάρουν τη άποψή τους αν επιθυμούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.
Το 80%-90% των σωματείων πανελλαδικά έχει τοποθετηθεί αρνητικά....!!
Άρα λοιπόν θα έρθουν στις 15 Απριλίου να αυτοαναιρεθούν και να ζητήσουν πρωταθλητές;
Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούν ποιόν εν τέλει εκπροσωπούν...!!
4.Με βάση όλα τα προηγούμενα πιστεύουμε οτι ορθώς η Διοίκηση της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ δια του προέδρου της τοποθετείται υπέρ της οριστικής αναβολής του πρωταθλήματος για φέτος.
5.Ως Δ.Σ λοιπόν με βάση όλα τα παραπάνω τοποθετούμαστε δημόσια υπέρ της αναβολής όπως και η πλειονότητα άλλωστε των ομάδων του Νομού μας.
Με την ευκαιρία αυτή μεταφέρουμε και τα συγχαρητήρια της ομάδος μας στον κ.Γαβριηλίδη και στον κ.Χ"Μαρινάκη για την εκλογή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by