Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τα σωματεία, στην οποία ουσιαστικά αποφασίστηκε πως η πλειοψηφία των σωματείων δεν επιθυμούν την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αντ’ αυτού όμως, ζητούν την επανέναρξη των ακαδημιών, ενώ η Ένωση επιθυμεί και των προπονήσεων.
 Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος -Πλούταρχος- Κουτεντάκης, ανέφερε: «όλα τα σωματεία είναι αρνητικοί σε περίπτωση επανέναρξης. Με πιέσεις που γίνονται, σκοπός μας και στόχος μας είναι να κοιτάξουμε την επανέναρξη των προπονήσεων και των ακαδημιών. Σας ακούσαμε προσεκτικά και εμείς θα τα μεταφέρουμε στην ΕΠΟ. Εάν και εφόσον χρειαστεί θα κάνουμε νέα τηλεδιάσκεψη». 
 Ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης, απεύθυνε ερώτηση τι θα γίνει με τα παράβολα συμμετοχής των σωματείων καθώς για δύο ποδοσφαιρικές σεζόν έχουν πληρωθεί αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα. Απαντώντας σε αυτό ο Νίκος Τζώρτζογλου, στάθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ένωσης, την οποία χαρακτήρισε τραγική, λέγοντας πως θα προσπαθήσουν να το δουν αλλά το βλέπει δύσκολο.
Περισσότερα grandsport.gr
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη