Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε για το Ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό
ποδόσφαιρο στην Πέλλα τηλεόραση .


Για το όριο ηλικίας στις ομοσπονδίες δήλωσε: Είναι απαράδεκτο αυτό το μέτρο ,μπορείς να είσαι πλανητάρχης και όχι πρόεδρος την ΕΠΟ.

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο είπε: Ο Γραμμένος είναι πολύ αγαπητός, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο δυναμικός.

Για την διοίκηση της ΕΠΟ. Περίμενα περισσότερα ,ίσως δεν επέτρεψαν την διοίκηση της ΕΠΟ οι συνθήκες, γιατί δεν είναι μόνο ότι θέλεις, αλλά αν σε αφήνουν να το κάνεις.

Για τις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης 2022 : Λέω για μία ακόμη τετραετία να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Θράκης ώστε να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση.

Για την κλήρωση του κυπέλλου που βγήκε το ζευγάρι Αρης-Ολυμπιακός: Έπρεπε να βγει οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι παρά αυτό, οποιοδήποτε άλλο θα ήταν σωστό .

Τι να κάνουμε, αυτό έτυχε ,πραγματικά στεναχωρήθηκα καθώς κάποιοι δεν με φέρθηκαν σωστά. Είναι κάποια πράγματα που δεν αξίζει τον κόπο ούτε να τα σχολιάσεις 

Για το μητρώο δήλωσε :

Το μητρώο προϋπήρχε, εάν ήθελαν να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να κάνουν μία πιο απλή διαδικασία και όχι τόσο χρονοβόρα .

Εμείς σε σύνολο 30 Σωματείων έχουμε τρία ,αλλά υπάρχουν και πολλά που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να μπουν στο μητρώο .

Για τα τοπικά:

Στο χώρο μας έχουμε πολλούς φοιτητές που έχουν φύγει και από την άλλη, ομάδες που προετοιμάστηκαν και θέλουν να ανέβουν τι θα γίνει ,θα πάει η χρονιά στράφι? Δεν ξέρω.

 Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα ρωτηθούν οι Ενώσεις τι άποψη έχουν για να ξεκινήσουμε ή όχι.

Εγώ θα καλέσω τα σωματεία και θα παρθεί η απόφαση ,οι ομάδες που είναι προς την κορυφή θέλουν  να ξεκινήσουμε και αυτές που είναι πιο χαμηλά δεν θέλουν.

 Τι θα γίνει αν δεν αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα: 

Δεν είναι σωστό να ζητήσουμε από τις ομάδες να ξαναπληρώσουν από τη στιγμή που δεν παίξαμε .

Στην ερώτηση για τις Ενώσεις είπε: Ότι δεν έχουν έσοδα, καθώς έχουν νεκρώσει τα πάντα ,ούτε από χορηγούς ούτε από πουθενά,

Για τη Γ Εθνική:

Έχω την πληροφορία ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί ότι ξαναρχίσει η Γ Εθνική αλλά πάντα έχουμε τον φόβο των κρουσμάτων και των λοιμωξιολόγων για τα τεστ. Επεσήμανε πως όταν, παρθεί η απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις ,θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των τεστ και ότι θα τα καλύψουν οι περιφέρειες ή οι δήμοι.tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη