Headlines

Comments

Με αρκετά προβλήματα ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται την Ξάνθη ενόψει της αναμέτρησης

Το δελτίο Τύπου του ΑΟ Τρίκαλα  αναφέρει μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε την Τρίτη

 «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη, υπό της οδηγίες του γυμναστή κ. Παπαβασιλείου και του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Μπακαρού. Δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ματς με την Ξάνθη δεν θα έχει ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος ενώ οι Ζώγκος και Κεχαγιάς δεν θα είναι στην αποστολή. Επίσης να σημειωθεί πως οι Σούλης Παπαδόπουλος και Βασίλης Καλογιάννης βρίσκονται σε καραντίνα και έτσι οι Παπαβασιλείου-Μπακαρός θα έχουν την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας. 
Η αποστολή : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Τάχατος, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ελευθεριάδης, Αλμπάνης, Πέλκας, Ντιαλόσι, Διαμαντόπουλος, Σταματής, Περλιέσι, Κλεμέντε, Πανίδης, Σιλβάνο, Χατζηκωνσταντίνου.
 Η ανακοίνωση του ΑΟΤ για τα κρούσματα 
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι μετά τον χτεσινό έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού υπήρξαν δύο νέα κρούσματα. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια μας». 

ΑΟ Ξάνθη
  Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Τρίκαλα.
 Ο Μπάμπης Τεννές μετά το πέρας των τελευταίων ασκήσεων τακτικής, ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
 Ίτσο, Μπέντο, Τσαμούρη, Παντελιάδη, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Γκαρσία, Βέρκερ, Ντίνα, Τεσίγια, Τάτο, Σχρόιεν, Σιατραβάνη, Βόλτερς, Μπριλάντε, Δημούτσο, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδη, Μικελτάτζε. 
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by